Saa mitä pyytää. Punaviolettia metsästin pitkin kaupunkia, mutta lopulta löytyi!? Ikuna olisi uskonut. Nyt täällä jännään ja tärisen, että onkohan nuo yhtään semmoiset mitä tilaaja halusi... Tämä on aina yhtä karski olotila tämä odottelu. Eli toivottavasti taas muiden pöksyjeni seuraksi lähtevät kahdet M-kokoiset tuotokset. Tipi ja Gekko varmaan viihtyisivät yhdessä. (Tosin kuvan saatte vasta sitten, kun tuo minun ja kuvagalleriani välinen matsi on käyty loppuun. Aion voittaa tämän taistelun.)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us          Free Image Hosting at www.ImageShack.us

 

Ja nyt sitten seuraavana päivänä lisään nuo kuvat ja toteamuksen, ettei voisi vähempää kiinnostaa se lällättävä, rukseja tehtaileva oma kuvagalleriani. Ehkä - EHKÄ - laitan sitten joskus tuohon vähän isommat kuvaset, mutta nyt mää tykkään ihan hirmuisen paljon enempi noista pikkuisista kuin noista alemmista normaalikokoisista. Ihan varmasti nih. Ja Kanta-asiakas kultaisenikin laittoi viestiä, että pöksyt huolitaan. *Huojennus*

Nyt on jo puikoilla yhdet S-kokoiset ja niiden jälkeen vielä toiset ja nuo siis huuto.nettiin. Sitten olisikin kolmet tilaushahtuvat vuorossa... Jeps. Olen vähän huono kieltäytymään. Mutta toinen tilaaja on niin ymmärtäväinen ja kiva ihminen, että lupasi minun perua heidän toiset tuotokset, jos jostain syystä tuo ihana, rakas, kultainen, ei-lähes-ikinä-häiriötekijä perheeni alkaa vaikka oksentelemaan tai muuta vastaavaa. Eikä sitten ajattele, että ompas tympeä ja epäkohtelias jne ihminen tuo Meemeli.

Niin ja tänään kävin hahtuvakaupassa ja huovutusvillakaupassa. Hohhoijakkaa - kellään mitään varastotilaa vuokralla...? Noh, ennemmin hahtuva kuin vaikka kovat huumeet? Eikö? Halvempaakin.

Ja Anulle. Kiitos ekaksi kehuista. Ja sitten - kuva on niissä ilmainen. Eli en myy sitä kuvaa vaan ne hahtuvat. Jeps. Minä taidan olla paatunut rikollinen tai jotain... Toivottavasti etes äitimaa tykkää touhuistani, kun saa vaikkapas muutaman myrkkyvaipan vähempi hoiteisiinsa/vuosi. *hokee tätä itselleen ja yrittää muistaa että ei halua oikeesti kellekään pahaa tällä harrastuksellaan - vaan ennemminkin niinkuin hyvää*

Ja vielä haluaisin tämmöisessä tietynlaisessa mielentilassa kertoa joillekin tätä minun rikastumistani mietiskeleville ja yöunensa menettäville, että yksien pökien tekemiseen menee aikaa 6-8h (riippuen vähän pöksyn koosta ja huovutusaiheen vaativuudesta), joten valitettavasti en pääse tällä harrastuksellani rikastumaan (tai no tietty jos te maksaisitte vaikkapas 2oo€/pökät ja jaksaisin noita tätä tahtia edelleen vuositolkulla vääntää, niin  bruttotuloa kertyisi varmaan melkein 3000€/kk - hei, tässähän olisi tosiaan sauma päästä kuukausiliksoille jos alkaisi ihan työkseen kylmällä asenteella tekemään... *dollarin kiilto silmiin*. )Ja ERITTÄIN mielelläni teen pöksyjä palveluksia vastaan. ERITTÄIN mielelläni siis. Jos vaikka joku tulisi tänne ja siivoaisi tuon 6-8h meidän kotia. Se alkaa olla sen tarpeessa. Saisi kyllä NIIIIIIN priimat pöksyt tuolla että. Tai vaikkapas jotain 6-8tunnin sihatsuhierontaa tai päänahan hivelyä vastaan valmisuu kyllä kanssa heenot pöksyt ja vaikka yöntunteina ne värkkään jos tuommoisen joku minulle tarjoaa.

Anteeksi jos jotakuta loukkasin. Oli vaan jo pakko.