Aion rasittaa silmiänne, joten varokaa. Tämä päivä on nimittäin kulunut (kerhojuoksujen lomassa) taas piikitellessä. Huutikseen ähersin pitkästä aikaa vähän isotöisemmän. Apinaneitonen hippitunnelmissa. Kaveriksi sitten lohikäärme. Molemmat kokoa M. Ekana esitellään vaatimattomammin kohdeltu lohikäärmeen poikanen.

Ja sitten tuo kuuluisa apinaneito. Hänen tarinansa alkoi ennen hiihtolomaa yksi päivä, kun Vanhemman Rinsessani bestis pyörähti tässä t-paita päällä. Hänen paidassaan oli niiiiiiin mukaansatempaava kuva, että suunnilleen kahlehdin hänen seinään kiinni siksi aikaa, että kävin nopeasti juoksemassa kamerani. Luvan saatuani nappasin paidan etumuksesta kuvan, ja siitä kehkeytyi tällaiset pöksyttimet.

Halusin nähdä, kuinka nämä käyttäytyy päällä. Jotenkas MiNää juoksi kirmaten paikalle ja ähräsi peppunsa vanhan pienen sisävaipan päälle (Igu*läppä muistaakseni nimeltänsä). Ja sitten "vauva juoksis sitten karkuun?" sanojen säestyksellä vedettiin pöksyt jalkaan. Sen ajan että hain kameraa, se vauva juoksi karkuun ja kikatti. Mutta kun pääsi poseeraamaan, niin erittäin nopeasti oli ährännyt vaippapeppunsa toivomaani paikkaan. Harmi vain, kun neito painaa jo yli 11kg, ja suosittelen 10 kiloon asti tuota M-kokoa. Mutta meni ne jalkaan ja hienosti istuivat päälle. Hieman sanoisinko liika pieniksi, mutta silti.

Siinäpäs sitten se kuvapläjäys. Josko huomenna jo vaikka vähän siivoilisin täällä...