Missään nimessä en ole piikitellyt näitä yötäpäivää.

1733901.jpg

1733904.jpg

Nämä ovat ehdolla pienelle M-kokoiselle poikaselle. Ennestään perheestä löytyy jo ne suuret rakkauteni, merirosmopöksyt. Nyt jännään, että kelpuutetaanko. Itseä jännäsi vallan ehdottaa maalia tuommoiseksi ehken vähän eri peliin kuuluvaksi kapistukseksi, kun pöksyt on vähänniinkuin ymmärtääkseni iskän harrastuksen pohjalta toivottu. Mutta kyllähän tuo lasten pihajalkkismaalista menee ja idean hyväksyi jopa perheen iskä. Nappulakenkiä lupailin varovaisesti ehkä-lisukkeeksi, mutta ankarasti kielsin pettymästä, jos niitä ei pöksyistä lopulta löydykään. Yllättävän näppärästi ne sitten kuitenkin tuossa koossa tuohon istahti. Kai ne vain kuului kokonaisuuteen tai jotain. Olivat niinkuin halukkaat. Tai sitten Jupiter sojottaa oikeaan suuntaan suhteessa Plutoon. Jompikumpi.

Meillä on siis taas reissuunlähtö edessä ja edellisen reissun kamppeet kökkivät vielä eteisessä kasseissaan. Ison eteisen etuja. Muuten ne kökkisivät makkarin nurkassa.

Pyykkipussit on kyllä jo tyhjätty pyykkikaappiin ja tavallaan olen jo sen pesurupeamankin aloittanut. Vaitonaisesti totean, että pikkuisen on vielä tekemistä. Ennenkä pääsen pakkaamaan. Pitäisiköhän kirjoitella tässä pesu- ja pakkauspömöä odotellessa vaikka listaa mukaan otettavasta rojusta. Listat on kivoja. Kivempiä kuin pyykinpesurupeamat ja pakkaukset. Vielä tässä on hyvää touhuaikaa 36h ja 6min. Dedline on torstaiaamuna klo 7.00. Eli lähdemme keskellä yötä ajelemaan.

 

Mutta mutta. Seuraavat huutiskohdepöksyt tuolla huutelevat jo valmiina piikityssessioille. Noiden kanssa saan sulavasti kulumaan useamman tunnin tästä luppoajastani. Niin ja kummipoikakin on saanut pikkuveljen eilen ja tuon pienen uuden ihmemiehen jo kauan valmiina olleet pöksyt pitäisi nyt piikitellen viimeistellä. Kaikenlaista tärkeämpää tässä siis. Ja siis cun boxiltakin pitäis katella ohjelmia pois, että mahtuisi reissun aikana uutta tallentumaan.