Nämä kokotaulukot ovat sitten noin-taulukkoja. Todennäköisesti voi käyttää jo vähän ennen antamaani painoa ja ainakin paljon käytetty vaippa todennäköisesti menee vielä antamani yläpainorajan jälkeenkin (villahan vähän venähtää käytössä - jos et sitten onnistu pesemään liika lämpimässä, silloin käy vähän päinvastoin...). Otan ihan mahdottoman mielelläni vastaan pienten pöksynkäyttäjien painon ja tiedon sitten siitä, että miten on minkäkin kokoiset pöksyt päälle istahtaneet. Varsinki sellaiset *menee vielä just ja just*- sekä *pysyi jo päällä*-mitat ovat kultaakin arvokkaampia. Suuria kiitoshaleja ja märkiä poskipusuja tiedossa. Ja aitoa kiitollisuutta.

 

Tähän väliin vielä haluaisin painottaa, että semmoisten reisivauveleiden kanssa kannattaa olla tarkkana tuon lahkeensuuresorin kanssa. Se antamani äärimmilleen venytetty mitta saisi olla väh. pari senttiä isompi, kuin sen makkaran levein ympärys. Silloin istahtaa pöksy vielä mukavasti.

Yökuoreksi suosittelen ennemmin vähän reilua vaippaa ja päiväkuoreksi puolestaan menee reilu ja just sopiva. Oman mieltymyksenne mukaan. =) Tässäpäs sitten se taulukko:

 

S   3-7kg

M  6-10kg

L   9-13kg

XL 12-16kg