Ekana huutiksen uudet S-kokoiset pääsevät näytille.

Pupulit maailman suloisimmassa värityksessä. Tuota lankaa olen yrittänyt tilata yli vuoden, ja aina on ollut loppu siitä putiikista, jonne tilaustani olen lähettänyt. Nyt pääsin tuoreeltaan uuden satsin kimppuun (minulle soitettiin sen tultua) ja arvatkaas oliko paketissa mitään muuta... ;-D Mutta tässä siis tuo ihanainen väritys kera pupujussikan.

Ja kaveriksi sitten höpsykkä pikku tipunen.

 

Tuon tilauksen mukana tuli tosiaan muutakin AIVAN IHANAISTA, mutta yksi liukuvihreä kyllä veti voiton kaikista muista. Tuota ihailen ja kuolailen joka päivä ja yritän miettiä aihetta. Se väritys on oikeasti aivan huippuihanainen.

***********************

Ja sitten se influenssajuttu. En uskaltanut tänne aiemmin edes ääneen tuota kirjoittaa. Yritin vaieta asian pois ja TOIMI! =) HippHoppari nimittäin nostatti parin viikon epämääräisen on/off lämpöilyn jälkeen oikein jopa kuumeen (lähemmäs 39 astetta) ja muiden äitien kauhukertomuksia from tautikodoistansa  kuunnelleena olin ihan varma. Mutta ihanuus - aamulla oli kuumeeton ja taitaa olla edelleen. Eli ei kahden viikon tautia (ainakaan vielä) hänelle -> meille muille porrastetusti. Jotenkas jos huomenna Yrittäjän yritykset ratkeaa kivasti, saattaapi olla tiedossa myös Meemelin ulkoistusta (lapsikatraineen) pariksi yöksi. Laittakaa peukut pystyyn? Mutta kiva on olla rauhassa kotosallakin kyllä. Varsinkin terveiden lapsukaisten kanssa.

Äsken piipahdin myös kaupassa. Vain luomukaupassa voi käydä myös sunnuntaisin. Naapuri kyseli tässä yksi päivä, josko olisin kiinnostunut tilaamaan tukusta luomutuotteita. Juu...? Sain kuvaston käsiini ja suoriudun skruuvaamaan The Listan. Kun nuo tuotteet ensiviikolla saadaan käsiimme, voidaankin perustaan oma luomukauppa... Mutta ompahan kerrankin mitä syödä!