Jotkut kyselevät joskus L-kokoisia pöksyjä huutikseen, mutta noita ei valitettavasti sinne tule valmistumaan. Nyt löysin kokoa XL huutiksesta ja kappas kun olivat tutunnäköiset. KURKISTA  Noissa piisaa pitoa sitten myös yökäyttöön.

Ja sitten yhdet S-kokoiset söpöliinit löytyvät tuolta pienen ihmisen kestovaippapaketista KURKISTA2 Nuo oli heti kättelyssä liika pienet käyttäjälleen ja hän saikin vähän myöhemmin M-kokoista vaipatusta. Toivottavasti ne pupulit ovat olleet sopivammat ja päässeet kovaan käyttöön.

 

Tähän vielä kuvaset pienistä maailmalla matkaavista nöpöliineistäni

XL:

1209560.jpg

S:

1209617.jpg

Toivottavasti eivät jää ihan vallan vaille käyttöä toiset! (tehkää jotain immeiset!)

 

  ..........................*..........................

 

Tänään maailmani seisahtui hetkiseksi. Meidän pieni kamumme on eilen saanut aika elämänikuisen diagnoosin. Siellä on nyt suuret muutokset heidän perheessään edessä, kun pitää opetella tulemaan toimeen pikkumiehen diabeteksen kanssa. Ajatuksissani ovat ja kyyneleet silmissä nytkin kirjoittelen. Että kun kutsu käy, niin tämä hullu hahtuvaaddikti heittää puikot nurkkaan ja painelee heille vaikka imuroimaan ja siivoamaan vessat. Tai ihan mitä vain voi arjessa auttaakseen tehdä. Kyllähän se siitä ajan kanssa, mutta alku on varmasti totaalishokki. Ja jos vain voisin yhtään sitä heidän oloaan helpottaa. Onneksi elävät Suomessa, eivätkä vaikkapa Ugandassa.