Nyt se on tehty. Sata villahousua maailmalle. Hui. Varovasti arvioiden aikaa olen noiden parissa kuluttanut 800h. Olisi kiva nähdä kasa kokonaisuudessaan. Voisin vähän nuuhkia ja hipelöidä ja hajustella toisia. *vilkutus kaikille pöksyille maailmalla - olette ajatuksissani*

Villahousujeni maailmanvalloitus on siis jo aluillaan. Halusin ohjata sadansien pöksylöiden maksun suoraan rakkaalle ympäristöllemme ja kohteeksi löysin tällaisen huisin

KÄYKÄÄ TEKEMÄSSÄ PIENI LAHJOITUS  

*****************************************

1447795.jpg

1447800.jpg

 

Kuin lahjaksi tästä melkoisesta puikkojen heilutuksesta, putkahti sähköpostiini kuvasia kaikkien aikojen innokkaimmasta Meemelin hahtuvahousuilijasta pöksyt jalassa. Kolme kuvaa kävin kipinkapin liittämässä omalle arvokkaalle paikalleen muidenkin nähtäväksi . Ja jään odottelemaan lisäkuvasia... ;-)))

Pikku Punatulkkunenkin muisti minua tämän juhlapäivän kunniaksi ja paketista löytyi mm. aivan huippuväristä sateenkaarihahtuvaa - seuraaviin tilaushahtuviin jo osa tuosta menossa. =)

Nyt minä pakenen hengittämään. Olo on nimittäin hyvin juhlallinen. Kiitos vielä teille kaikille pöksyjenkäyttäjille! Ilman teitä olisin ollut monta kertaa pulassa. Ihaniin ihmisiin olen kyllä pöksyjen avulla törmäillyt!