Ensin minä pyydän ihan polvillani anteeksi kaikilta, jotka on olleet huolesta soikeina. Kiitos teille jokaiselle nyt aikaa säästääkseni tähän, jotka olette sähköpostilla lähestyneet! Viestit on lämmittäneet ihan kauheaisen paljon mieltä. Ihania olette kun välitätte ja meitä mietitte. <3

 Meillä menee oikein mainiosti. Kamelimän on upea otus ja lapset vielä upeampia ja Meemelikin toipuu. =D (olen minäkin ihan melko upea) Eli ei ole hiljaiselon syy ollut laisinkaan nyt meidän alkoholismiin liittyvää. Vaan.

Tänään se ratkesi ja voin siksi nyt lopultakin tännekin. Arvatkaa mikä Meemelistä tulee? Meemelihän on joskus vuosia sitten meuhkannut isoon ääneen, että yrittäjä Meemelistä ei ainakaan ikuna tule. Hih hih hii. Meemeli meuhkasi myös HippHopparin synnytyksen jälkeen, että "Ei enää ikinä.". Seuraavaan pukkaukseen meni tuolloin aikaa 1v 5kk. (todennäköisesti jo) Huomenna Meemelistä sitten ottaa ja tulee - tadaa - ?

Oikein. Yrittäjä. Nauru Mutta silloin meuhkatessa MUISTAAKSENI mainitsin, että yksi yrittäjä perheessä riittää. Ja Kamelimänhän ei enää ole yrittäjä, joten.

Oulunsalosta on pitkään puuttunut parikin jutskaa. Ihan tärkeimmästä päästä puutos on ollut KIRPPUTORI. No, ei puutu enää kauaa moinen! =) Oheeseen on suunnitteilla lykätä myös vähittäistuotteita myyntiin, kaikenmoista mitä täältä ei saa, vaan joutuu hurruuttelemaan Ouluun (tai Kempeleeseen) ostoksille. Ompelutarvitketta, luontaistuotetta ja sen sellaista. Ja saattaapa siellä seinällä myös villahousuja olla esillä. Ja mieluusti otetaan myös muiden väkertämiä käsitöitä myyntiin, koska eihän siinä ehdi Meemeli juuri värkkäillä, kun liike on koko ajan täynnä vallan. Tietenkin. Meemeli raasu ei itse ehdi edes kirppispöytiä kierrellä.

Tätä on suunniteltu jo kauan, mutta toteutus on on ollut jo hetken aikaa pienestä kii. Nyt löytyi Se Pankki - juuri se pankki, jonka pitikin löytyä. Aivan huikea palvelu, matkaa liikkelle ehken 200m ja ennenkaikkea - he eivät katsoneet perheen kokemaa konkurssia huonolla vaan HYVÄLLÄ. (oli tiedättekö tätä vaille, etten vetäissyt myös toivottavasti tulevan työntekijäni raitistumista kehiin - piti pidätellä tässä vaiheessa.) Finnvera hyljeksi minua naisyrittäjänä, vaikkakin puolsivat itse ideaa. He hyljeksivät MINUA siksi, että mieheni on vähän veloissa (heille). Tuon ei kuulemma pitäisi vaikuttaa, mutta hups. Mutta onneksi vaikutti! Muuten oltaisiin otettu ehken vähän liika iso haukkaus alkuun ja toisekseen - ei todennäköisesti oltaisi tuota unelmaista pankkia löydetty! Menkää kaikki joukolla POP:iin. Se on Pankki. *tietää ihan hirmuvarmaksi*

 

Huomenna suuntaamme Kamelimänin ja kahden nuorimmaisen kanssa Kajaaniin purkamaan erään lopettavan kirpputorin kampetuksia. Saamme ne aikasta hirmuisen etullisesti sieltä pois hakea. Tulevat TARPEESEEN. Huikea yhteensattuma taas. Siitä sitten kasaamaan pientä lapsostani kasaan. <3 *inlaav*

Voi kun malttaisi odottaa avajaisia.

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Villahousujonolaisille. Anteeksi. Suuri sellainen. Ne ON TEKEILLÄ!!!! Odottelevat parit tuolla kuvasiansa ja heti kun saan tämän reilun kuukauden kestäneen jännityksen ja sen laukeamisen tasaantumaan (ja etsin jostain aikaa tämän kaiken keskellä Kieli ulkona) ja sitten minä piikittelen! Ja yhdet pitkikset on puikoilla ja toiset taitaa hypätä sitten hetimiten - paitsi että ensin pitäisi tehdä lapsosten pikkuserkulle pöksyt ennenkä hän menee armeijaan... *kauhistuu muistaessaan* En ole hyljännyt pikkuisiani - en! On nyt vain ollut jotain pakollista taukoa niiden suhteen.

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Loppukevennys (tai miten tämän nyt ottaa) vielä. MiNäää tuossa äsken tuijotteli telkkua ja sormella osoittaen kysäisi: "Vaikka noilla on samanvälinen pää, niin miks ne puhuu elimaankieltä?" *ylpee itestään kasvattajana...* Kieli ulkona (tai lapsosen älykkyysgeenin antajana?) Mutta onneksi hän on kuitenkin söpöinen lapsi.