Sain ujutettua aikaa pikkuneitomme pöksyille jälleen kerran. Kuin ihmeen kaupalla! Eli asioilla on tapana järjestyä. Hänelle tosiaan lupailin niitä Barbapapoja (eli lumiukkoja... *huoooooooh*) kun niihin myyntipöksyihin niin kovin ihastui ja nyt sai siis omat L-kokoisensa. Nämä tein päiväkuoriksi, joten tuommoiselle isolle pienelle tytölle valkkasin mahdollisimman ohkaiset langat. Nuo on mielestäni siis sitä virolaista hahtuvaa ja tuommoiset niistä sitten tuli.

1219917.jpg

 

Ja samoilla polvilla kenotin olkkarin arkun äärellä ja piikitin pienen tilaus-Ronsun. Nämä söpöliinit ovat kokoa S ja aika syötävän suloiset niistä tuli. Hienosti suunniteltu tilaajalta!! =)

1219921.jpg

 

Nyt sitten huuto.netin kohteiden kimppuun. Eli seuraavaksi tarkoitus näprätä myyntiin kahdet M-kokoiset. Erään mahdollisen tulevan huutelijan ehdotuksesta lähden kokeilemaan mahdotonta... Tätä aihetta olen itsekin salaa hiljaa joskus ajatellut, mutta hyljännyt vähän naurahtaen. Saas nähdä mitä sinne loppujen lopuksi sinne kohteisiin ilmestyy. Pitäkää pliis peukkuja?