Ekana tietty L-kokoisten tilauspökien esittely. Nämä ovat toivottavasti lahjus tilaajan kummityttöselle. =) Kuva humpsahti toiveiden mukaisesti pepun puolle, ja Meemelillä on vaikeuksia. Nimittäin koko ajan houkutti piikittää eteen edes jotain pienenpientä. Mutta Meemelilläkin on selkäranka. Kun ei kerta ollut tilattu, niin pidin neulani aisoissa. Mittaillessa pöksyjä sitten valmiina, näytti ne raasut jotenkin niin plankoilta. Kun ei mitään kuvaa ollut siinä mittailujen lomassa ilostuttamassa mittaajaansa. Onneksi selvisin kuitenkin tuostakin hengissä. =D

 

*******************************

 

Otsikosta. Ehei - ei ole mennyt maailmankirjat sekaisin Meemelilässä. Kyllä se edelleen on Yrittäjä, joka keittiössä vapaaehtoisesti häärii (tänäänkin mm. ihanaa kanankoipea ja taivaallinen tomaateista väkrätty salaatti). Minä tyydyin vähän pienempään keittiöön tällä kertaa. Ja oi kun oli antoisa duuni. Tässä on päivän hääräilyni tulos:

Sijoituspaikkakin on oikein oiva pienen MiNäääni keittiölle. Vauhtia kun joskus piisaa, niin on oivasti vähän niinkuin kulkureitin varrella. Voi rauhassa pyrähdellä.

Seuraavasta kuvasta voi nähdä, että myös pieni apinanpoikanen itse viihtyy uudessa huoneessaan. Kauan suunnitellussa ja haaveillussa.

Tässä vielä yritys tehdä pikkukokista äitinsä veroista. Meidän perheessä jätetään suosiolla ruuanlaitot miesten hommiksi. Toki perheen naiset viihtyvät tässä uudessa keittiössä. Siellä on jopa kivaa ja viihtyisää. Eikä ala ahdistaa.

 

Hella tuli joulupukilta. Tosin eka kappale oli särkynyt vähäsen ja saimme sitten asiaa puituamme uuden tilalle. Vanhaakaan ei tarttenut lähettää takaisin, ja onkin jossain vaiheessa se pikkufiksausta vaativa eka yritelmä menossa huutikseen. Ilmoittelen kun saan aikaiseksi. Tosin lähettämään en ala, että jos et asusta Oulun läheisyydessä, niin ei kannata kauheasti odotella... Alkuhinnaksi tulen laittamaan euron pari, koska ei olla itsekkään tuosta mitään maksettu. Tuntuu Meemelin omastatunnosta vähän kivemmalta.

Tiskiallas sitten paljastui 3v. paketista. Ja tuo ihana kaappi-työtaso löytyi Tervakartanosta - ihan kuten osasin kuvitellakin. Hinta oli ihan just niin hirmuinen kuin ajattelinkin sen olevan (ennenkä etes kävin sopivaa etsimässä). Käskinkin Yrittäjän tingata kunnolla kun meni hakemaan. Heh. Yrittäjä ei ole hyvä tinkaamaan. Mutta nyt onnistui annetussa tehtävässä! Melkein puolet tippui hinnasta ja se ei tuon pöydän kohdalla ollut ihan vähän. =) (siellä oli joku remonttimyynti tai vastaava ja olisi alentaneet hinnan tuohon ilman pyyntöäkin... ;-D) Saatiimpas vielä sitten kenenkään tietämättä kaupanpäälisiksi nuo lähes 20€ maksaneet tossut, jotka MiNäään jaloissa pyörähtää noissa kuvissa. Niitä oli ollut useammatkin tuossa hyllyssä kaupassa esillä ollessaan ja Yrittäjä oli pyytänyt tyhjäämään hyllyn. Nuo oli jääneet alahyllyn perälle. Emme lähteneet viemään takaisin.

Matto on meidän ekasta yhteisestä kodostamme. Ja pöytä ja tuolit löytyi Hellämieliseni huoneesta... ;-D

Nyt on hyvä paikka missä leikkiä Tiinaa (leikissä MiNäää on aina Tiina = äiti - terveisiä vain Tiinalle. Kyllä, juuri sinua tuo tarkoittaa. =D Onhan meidän yksi lusikkakin nimetty teidän poikasen mukaan... ;-D) ja koiraa. Arvatkaa kuka on koira. (not mii)

Tuo kyltti on ihan tilaamalla tilattu MiNäään köksään. Taulu puolestansa on valokuvasta vanhempieni kesät asuttamalta torpalta - äitini synnyinkodista. Tuo on odotellut paikkaansa yli vuoden. Nyt löytyi JUURI passeli. =) Tuossa se on keittiön jatkeena - pilkistys pirtin puolelle. Naulakko jossa pannut roikkuvat, on puolestaan löytö kuukausien takaa. Tuollekaan ei vain löytynyt kivaa paikkaa mistään. Nyt sekin on omalla paikallaan. =)

Nyt voi Meemeli päivät konttailla keittiössä ja kerätä pienen Tiinansa ja hänen koiransa jälkiä neuroottisesti. Tiedän, ettei tämä neuroosi kauaa kestä, mutta nyt noinniinkuin alkuunsa näin.