Ja jo oli aikakin. Kesäpöksyjä myöskin valmistui kaksin kappalein huutikseen. Uskoisin, että ei mene vikaan jos väitän että toiset on pojulle ja toiset neidolle?

Ekaksi Leila

1599005.jpg

Ja Leilan häntä

1599009.jpg

Ja sitten Risto

1599011.jpg

Ja riston oma kilpi.

1599013.jpg

Langoiksi valkkasin vähän ohkaisempaa virolaista, joista tuo liukuvärjätty oli vielä ohkaisempaa. Siksipäs teinkin noihin Leila-pöksyihin haarovälin kolmisäikeisellä.  Nuo on kyllä molemmat aivan unelmaohkaiset pöksyt kesähelteisiin. Melkein nuo menee shortseistakin sellaiselle ei hiekassa viihtyvälle. Jos lapsonen viihtyy siellä hiekassa, niin itse vetäisisin ainakin hiekassaoloajaksi vaikkapas shortsit suojaksi.

Yrittäjä on Helsingissä. Tai ei se taida enää siellä olla, vaan junassa jossain Helsingin ja Oulun välillä. Tulee varmaan kotiin kun minä nukun ja lähtee taas yrittelemään ennenkä minä herään. aika lailla juttelen täällä seinien kanssa. Ja ne ei mielestäni ole enää ihan niin pystyssä kuin vaikkapas vuosi sitten. Ja Yrittäjä ei kuulemma ehkä pysty pitämään kesälomaa jos ei ole pakko (pakko on, jos kaikki muut Yrittäjät on kesälomalla, eikä ole ketään kenen kanssa leikkiä siis). Jipii.

Siksipäs olinkin aikasta hurmiossa, kun

A) Pirtsukan tilaus tuli

ja siitä seuraten

B) Jana tuli hakemaan omia kiekkojaan tuosta tilauksesta.

Kerrottakoon, että se Jana on (paranee loppua kohti):

a) ihminen (plussaa, että on aikuinen)

b) nainen

c) rakastaa hahtuvaa

d) kotiäiti

Ette usko että tuli Janan piipahdus tarpeeseen. (KIITOS KULTASENI!!! Yrittäkää ilmestyä huomenaamulla takaisin! =D) Vaikkakin me oltiin koko loppuvierailu MiNään kanssa erimieltä, enkä tahtonut kuulla mitä Jana puhui, mutta jo se riitti, että siinä oli (oikeasti) joku ja hän puhui ja selkeästi havainnoi sitä meidän erimieltä olemista ja MINUA. Oih.

Loppuun kuolauskuva. Tämä laatikon sisus oli kyllä best ever.

1599017.jpg

Ja vielä pakko mainostustaa, että housut jalassa osioon on putkahtanut ihanaistakin ihanaisempia uusia kuvia pikkuisista Meemelin housuttamista ipanaisista!! KIITOS kaikista!! =)) En jaksa nyt linkittää, mutta löytyy tuolta vasemmasta sivusta sivut otsikon alta kohta housut jalassa.