Eli tauon jälkeen terve taas. Nämä raasupöksylit jäi jonkin ihme elämän alle ja siksi piiiiitkäksi aikaa ilman kuviansa. Tänään nappasin niskasta kii ja lykkäsin neulan käteeni. Nyt on yksi huoli taas vähempi. M+ kokoiset pöksyttimet ehdolle pienelle poikaselle.

1241520602_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241520637_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

********************

 

Miten tuo on päässytkin noin pitkäksi tuo päivitystauko?! *tuijottaa myksityneenä* Kai sitä on vaan taas tullut vähän vanhemmaksi ja aika juoksee nopeampaa? Olen tässä nyt mietiskellyt, että mitä on tullut tehtyä ja saanut aikaiseksi listaa. Oi, ottakaa lukulasit esiin ja nauttikaa!

*Yhdet synttärit koluttu taas (kummipoikalaan vilkutusta)

*Muutama ikkuna pesty (jäljellä  kertaa kymmenen lisää)

*SILITYSVUORI KUKISTETTU!!??!?! ILMAN ÄITIÄ????!!! Todisteena jopa palovamma kädessä.

*Talvivaatteet on puhtaina varastossa

*Muutama kaappi siivottu. Saaliina mm. homeisia eväslaukkuja, naapurin lasten vaattehia ja pyyhkeitä(?), kaivattuja sukkia - tosin heidän parinsa ovat jo jatkaneet matkaansa sukkien taivaaseen, hevosen karkkeja (juu), kirjoja, CD-levyjä, syötyjä purkkia ja sen sellaista. Ja nuo kaikki löytyi siis eteisen kaapista, jossa olisi TARKOITUS olla koululaisten ulkokampetukset. Niitä sieltä harvoin löytää. Täällä vaan tsempalot koveni, mitä pitemmälle kaapin kätköihin pääsin käsiksi. Välillä olin tosin (ihan pienen hetken) sanattomana. Sitten taas keksin kaikkea asiaan liittyvää juttua. Koululaiset kipsutteli kuuliaisesti eteisen ja roskiksen väliä. Nyt heistäkin on varmaan jo aika ihmeellisiä ne löydökset. Uskon että sain ihmetykseni välitettyä.

*tiskattu kasvihuone

*hoideltu hellästi taimirakkaitani (ne ON elossa!!!)

*aloitettu pihan haravointia

*putsattu usean pensaan ja puun juuri ja annettu kesäksi ruokaa.

*yksi kukkapenkki jo kitketty (voisin pitää teille luennon juolavehnän rakenteesta - lyhyesti sanottuna se on vain perseestä)

*tyhjätty kasvavien lapsosten kaappeja ja osa jo myyty eteenpäinkin

*siirretty olohuoneen valloittaneet hahtuvat taas hetkeksi syrjempään piiloon (Yrittäjä huomautti asiasta)

*ja melkein opetettu MiNääää polkemaan pyörällä

*laitettu tämän vuoden kompostisatsi pyörimään

Eli taas se on todistettu. Laiska minä olen. (kun töitäni luettelen) Sitä paitsi tunnen pari tyyppiä, jotka tekee joka päivä tuollaisen satsin. Ja jos asiasta tulee puhetta, niin se menee tyyliin: "Tuntuu etten ole oikein saanut tänään mitään aikaiseksi." Ja se joka kuuntelee, hengästyy kuunnellessaan (ja ahdistuu).

Vielä odottelee kasvimaa kääntäjäänsä. Sielläkin on sitä ihanaista iloista heinäkasvia. Voi että minä jo harkitsen, että josko meille ei muuta enää istuteltaisikaan kuin sitä! Minä niin kovin siitä tykkään. Jos muuten tykkäätte juolaheinästä, niin muuttakaa hyvät ihmiset pakettipellon päälle! Jos ette ole tuota tajunneet tehdä, niin minulta saattaisi liietä pari pätkää tuon kasvin juuristoa. Se on siitä kätsä, että vaikka sen mikroskooppisen pienen palasen laittaisi mikroon ja sitten takaisin maahan, niin ei kuulkaa mene aikaakaan kun jo taas on kaunis heinäkasvusto. Ja heinäkasvit on nyt muotiakin. Näitten kanssa tosiaan pärjää vähän ei niin kokenutkin. *suosituksia ropisee*