Siis joo. Tämä kirjoitus ei liity millään muotoa hahtuvaan. Ja siksi tuommoinen rumasana otsikkonakin.

Meidän pikkukaksikko on siis nyt lämpöillyt/kuumeillut/valunut muutaman päivän, ja eilen alkoi odotetusti puhkeilla aikataulun mukaisesti niitä vesirakkuloita. Mutta. Niitä on ehken, jos laskee vähän muitakin näppyjä, 10/lapsi. Argh. Tuohan eikös tarkoitakin, että sairastelun ilot saatiin, mutta ei sitä ehken hitusen enempi kaipaamaani vasta-ainepläjäystä loppuiäksi? Siis tämä ei ole totta.

Isommalla Rinssessallani kun noita näppyjä alkoi tulla, niin niitä putkahteli tyyliin kymmenen puoleen tuntiin. Tässä on nyt vuorokausi putkauteltu noita noiden kymmentä. Eli en ole ihan kauhean positiivisella mielellä. Mutta tietty, vielähän noita ehtii puhtkahdella lisääkin. Millähän näppymäärällä uskaltaisi joku Asiantuntija Lääkärinen luvata meille varman suojan. Vai alkaako he höpöttää jotain epämääräistä jostain ihme verikokeesta, jolla sen voi testata? Eiks ne vois luvata jonkun näppymäärän??? Nykyaikana - kai tuokin on tieteellisesti tutkittu jo?!

Yleensähän sitä äidit syyttää itseään, kun lapsi on kovasti sairas. No nyt on vähän päinvastoin. Eli kumotkaa pliis nämä huonoäitimietteeni, jooko? Eli olen nyt itse saanut aikaiseksi sen, että noiden kroppa pitää taudin noin mietona;

a)imettämällä pienempää versiota päivät pitkät (yöllä meidän tissi nukkuu!! =O) ja vanhempaakin suojaan omilla vasta-aineillani ehken 4-7krt/vko. Ja minä kun luulin, että pitkästä imetyksestä olisi jotain hyötyä...? Huijattu on taas.

b)salasyttämällä pienemmälle ja julkisyöttämällä isommalle ärtsyt annokset: maitohappobakuja, C-vitamiinia ja AntiViriä heti kun eka kerran nekka tirahti.

c)skitsoilemalla ja natseilemalla muutenkin ruokavalion suhteen

 

Ja HippHopparini ei ole oireillut sitten mitenkään. Tai sitten se peittelee, kun haluaisi kamunsa synttäreille kiinalaiseen syömään. Mutta häneen siis pätee vain tällä hetkellä tuo kohta c. B:en käyttöä harkitsen tarkkaan, jos mitään tarvetta edes ilmenee. A:ata ei kokeilla hänen kanssaan.

Noh, eipähän tartte mennä kerhoihin, joten voin istua nekin ajat sohvalla ja... Juunou? Nyt onkin sohvakaverina yhdet XL-kokoiset tialuspöksyttimet ja noille vielä kaveriksi väsään L-kokoiset. Noiden ohjeistusta odotellessa hurautin huovutusta vaille valmiiksi kahdet S:t huutikseen ja yhdet M-kokoiset lahjukset. Nuo piikittelen valmiiksi kun alkaa tulla semmoista piikitysvibraa. Ja M-kokoisia en voi laittaa nyt sitten tuon himputin ehkävesirokon takia esille vielä pitkääääään aikaan. Kun on riski, että lahjuksen saajan äiti saattaa täällä pyörähtää ja on ehken korrektia, että lahjan saajan äiti näkee ne ekana ihan livenä...? Nuo on menossa semmoisen ihanaisen ihmisen lapsoselle, joka on minua, Hellämielistäni ja MiNäätä kahvittanut ja laulattanut ja leikittänyt seuriksen perhekerhossa. Ja myöskin ahkerasti toimii meidän kunnan MLL-touhuissa. Ja on vielä kauhian mukavamielinen ihminen! Kaikki samassa paketissa. Villahousuja olen lupaillut varmaan puoli vuotta. Oma moka kun venytin - en saanutkaan enää tehdä sitten S-kokoa, vaan piti näpertää äMmät. Niin ne vain toisten 2kk:iset vauvat käyttää sujuvasti samaa kokoa kuin meidän 2v.

 

Päivitystä:

Jiihuuuuuu!! Näppyjä nousee koko ajan lisää. Missä vaiheessa ei vaikuta epäasiallisesti toivoea puolestaan, että ei ihan noin montaa? Ja siis Mr Murphy, tämä päivitys ei ole sinulle - voit mennä jonkun enempi tarpeessa olevan avuksi.

Ja arvatkaa mitä. Välittömästi kun aloin huomata noita alkuun lähes näkymättömiä, mutta nopeasti kasvavia näppyjä, niin sorruin taas. Eli MiNää nauttii ahkerasti aataan ja myös Hellämielinen pumpattiin just täyteen C-vitamiinia, maitohappobakua ja AntiViriä (kuten MiNääkin, mutta ei kerrota sitä hänelle). Että kohta minä sitten itken täällä taas joko

A) sitä että onnistuin sitten kuitenkin näkemään väärin ja niitä näppyjä ei olekaan lisää

B) sitä, että näppyjä oikeasti on ja jokaikinen kutiaa ja tulehtuu.

Eli cauheella jännityksella jäämme seuraamaan jatkoa. Eikö?

Päivityksen päivitystä heti perään

Kuun asento suhteessa Merkuriukseen on nyt siinä asennossa. Nimittäin kommentit hävisi sinne avaruuteen, kun tein tuon eka päivityksen. Saas nähdä mitä tämän toisen jälkeen tapahtuu. Koko blogi häviää...? =O *klunks ja klik*