Ihan ekana pakko vielä vähän lisäkiitellä eluukkalia. Se oli se summa pyörähtänytkin hupsheijaa vielä vähän ylemmäs. =D Eli WWF näyttikin saaneen 40€. Kiitos vielä tähänkin ihanasta tekstistä kortissa, sain kyllä näillä pöksyillä vielä paremman mielen kun alkuun suunnittelinkaan. =)

Ja sitten tuo kesäsormijuttu. Näpertelin kahdet huutiskohteet ja itse tykkäsin. Vitsit kun olisi käyttäjä noille omasta takaa - ihan kumpien pöksyjen tahansa täyte kelpaisi... (*vinkvink* yrittäjälle sinne Turkuun - vaikka ei se kuulemma uskalla lukea tätä blogia. Pari tyyppiä vinkkaillut silmää ja kutsuneet Yrittäjäksi IRL - se oikeasti pelkää, että kirjoittelen toisesta tänne mitäsattuu. Minäkö?!)

Ekoihin suunnittelin täytteeksi poikaa.

1495651.jpg

Ja jotenkin tämä villikko jäi kaipaamaan omaa saartaan, joten anteliaana pöksynluojana hänelle moisen soin.

1495670.jpg

Siellä on Ipanan hyvä istuskella palmun alla ja odotella kookospähkinän putoamista.

Ja nämä pöksyttimet kävisi sanoisinko aika näppärän mukavaisesti punaisen hellemekon alle.

1495627.jpg

1495633.jpg

 

Ja tiedotus. Minun vanhin vauvani (HippHoppari 11,5v.) maksaa lauantaina erään kivan tytön pääsymaksun diskoon. *pysäyttää kellon*

 

Ainiin! Nyt olisi vuorossa erään perheen kissa-pantterin piikittely sateenkaaripöksyihin *hampaiden kalinaa oikeesti*. Saas nähdä onko ihan niinkuin yhtään nököinen... Kaikkeni lupaan tehdä. Huomenna varmaan onnistuu tuo, kunhan se Yrittäjä kotiutuu sieltä Turkusesta.