2048633.jpg

 

Nämä valmistui LOPULTA ja ovat ehdolla melkein naapurille. Tai heidän pojalleen siis. Itse pöksyt valmistui jo viikko sitten, mutta kuva odotutti itseään. Tuo on oikeasti aika haastava ja aivotyötäkin vaativa ja siksipäs piikitysolosuhteiden pitää olla perfektot. Yrittäjä oli alkuviikon reissussa ja puuttui siis lapsenvahti. Loppuviikko menikin sitten alkuviikkoa paikkaillessa. Eilen istahdin kaupoilta tultuamme sohvalle, välissä kävin valmiissa ruokapöydässä ja palasin sohvalle. Kymmeneltä nousin ylös ja totesin tämän:

2048643.jpg 

Pieni apurini oli ilmeisesti kyllästynyt iskän kokkiohjelmiin. Toki hän heräsi kun sänkyyn lähdettiin kantamaan...

Yhdet Kärpät on jonossa odottelemassa vuoroaan ja yhdet on siis vielä vapailla markkinoilla. Lupaan uhrata yöuneni ja  saattaa ne viimeisetkin valmiiksi joulupukille lähetettäväksi, jos aikasta pian tulee tilaus. Joten jos teidän ainahaave on ollut tuommoiset Kärppä villavaippahousut, niin nyt nopeasti meili tulemaan. Yhdet enää saatavilla ja toiste en taida edes yrittää saada lupaa tuohon urakkaan... =D Sellaisen 4-5h ottaa tuon pikku kärppäsen piikittely. Vanha enää jaksa istua siinä asennossa niin kauaa. 

 

*********************************

 

Nyt on tuo patja lahjottu ja minut isänpäiväaamupalatettu, jotenkas voisi miettiä jatkoa päivälle. Liekkös vaikka uimahallit auki.