Räyyyyhhh!!!

2030357.jpg 

 

***********************************

 

Piikitysvibatkin sain eilen päälle ja pikkuisen härkä-pojan pitkälahkeiset pöksyt valmistuivat ehdolle koossa L(+).

2030349.jpg2030354.jpg

 

Härkäsestä suunnittelin ensin tekeväni hitusen pienemmän, mutta hän vain päättäväisesti päätti pällistellä tuon kokoiseksi. Ja täytyy sanoa, että aika näyttävät pöksyt noista tuli! =D Noissa passaisi kyllä härkä-poitsunkin pihistä ja puhista ja häntäänsä pahaenteisesti heilutella.

Nuo olikin ekat tilauksesta mittojen mukaan väkrätyt pitkälahkeiset ja nyt jänskättää, että kuinka työtehtävissäni onnistuin. =) Minäälle noita sovitin (kukkakeppiversio) ja ainakin hänen päällään näyttivät mukavilta. Rennoilta toki mutta silti ihan istuvilta. Mahtuisi siis paljon enempikin tavaraa sisälle.

 

********************************

 

Uih! Meillon lunta muutes!!!? Nyt pitää nauttia tästä talvesta - jos on vaikka yhtä lyhyt kuin viimevuonna. Lumen innoittaman on muutes MiNää pikkuinen ruvennut miettimään houlupukkia. Kyselee onko sillä kengät? Ja juoksee kauheaa kyytiä pitkin kotia ja juostessaan läähättää: "Haako he houlupukki minut kiinni josh juokken näin??" Myöskin häntä kiinnostaa kovin: "Pelkääkö she houlupukki minua?" Mistä lie moinen ajatuskuvio tullut pieneen mieleen.

Ja kun juttelee tuosta herttaisesta houlupukista, niin yleensä aika pian kipaisee ihan kiinni minuun. I h a n k i i n n i. Taidan skipata enemmät keskustelut tontuista metsässä juoksentelemassa ja ikkunoista kurkkimassa tämän lapsen kohdalta. Tähän asti ei ole vaikuttanut satumaisen jännittäviltä ne jutut hänen mielestään. Mm. perjantaina kuin kipsuteltiin seläkkäin pienen metsikön läpi, ehti hän siinä 50 metrin matkalla kysellä parikin kertaa: "Onko tuolla houlupukkeja?" Ja ääni ei ole kauheen innostunut asiasta. Onneksi jouluna saa edes lahjoja (jos on kiltti - kjäh kjäh kjäh). Jotain hyvää siinäkin halloweenissa.

Tässä vielä kuva MiNäästä hirviönä:

2030359.jpg 

Aika pelottava, eikö?