Tällaiset M-kokoiset sain valmiiksi Huutikseen:

2106795.jpg

 

*****************************************

 

Vaan siinäpä se taas sitten vähäksi aikaa. On tämä kyllä. Onneksi jouluksi olen saanut purettua siihen malliin pökät, että ei kauhea ressi niiden kanssa ole. Mutta en tiedä minne me mennään joulua juhlimaan. Täällä kaaoksen ja hiekan ja pölyn keskellä ei kauheet juhlafiilingit kyllä päälle iske.

 

Mitähän kummaa lie tapahtunut Pikkupunatulkulle...? Niiden sivut ei ole toimineet pitkään aikaan ja sieltä on tyypeillä vissiin lankaakin jo maksettuna, mutta jäänyt langat tulemati. Onneksi löytyi vielä paremmat valikoimat tuolta:

http://www.kestovaippakauppa.com/?tuote_id=330&op=lk&kat=  

ja likuvärjättyinä tuolta:

http://www.kestovaippakauppa.com/?tuote_id=423&op=lk&kat=

 

Toivottavasti tuolta tulee maksetutkin perille. Ainakin soittivat tilauksen jälkeen ja varmistelivat yhtä erhettäni. Loistopalvelua tähän asti, toisin kuin... Ja aikoi kaipaamaani vaaleaa turkoosia yrittää saada jo ennen joulua. Pikkupunatulkusta kerjäsin sitä joka tilauksen yhteydessä n. vuoden ja ikuna en saanut edes vastausta asiaan.

Pelson hahtuva puolestaan on Pelson vankilaltakin loppu. Pitää odotella ainaskin pari kuukautta, että saavat seuraavat kiekot kehrättyä. Meemelin sydän särkyi tuon kuullessaan. Täytyy siis tyytyä Pirtsukan luonnonväreihin.