Se juuri on viivästyttänyt mm. näiden pöksyjen valmistumista, mutta lopultakin nämä L-kokoiset pökät näkivät lopullisen päivänvalonsa. Nämä lähtevät (toivottavasti) Kaivuri-pöksyjen käyttäjän pikkusiskolle. =)

2093485.jpg

 

*******************************

 

Liukuhihna on tosiaan ilmeisesti rikki. En minä muutakaan syyksi tälle laiskuudelle? keksi. Ainakaan en ole nähtävästi tehnyt kotitöitä villahousujen sijaan. *ei näytä valokuvaa, eikä laita hajunäytettä*

En oikeasti keksi mihin kaikki aika hukkuu. Tai no - onhan tämä supermamma leiponut viimeaikoina Vanhemman Rinssessani kanssa. Jopa kaksi kertaa. =O Pullia ja karjalanpiirakoita. Tuohon nämä pari viikkoa on ilmeisesti sitten menneet? En leivo enää koskaan. Lupaan.

Haluun oikeasti kotitontun! Haluuuuuuuuuuuuun. Kun se yksi Iikkean hyllykkökin jo kerta on seinällä, niin kai se pukki voisi yhdestä omastaan luopua? Olis se kyllä ilo silmälle seurata sellaista nopsakkaa pientä viilettävää tonttua täällä ahertamassa. MiNäääkin olisi hiljaa ja paikallaan. Sehän kun tosiaan vähän pelkää noita tonttusia.