Eli kahdet tilauspöksyt valmistuivat odottelemaan hyväksyntäänsä. (syvä huokaus - Kisulit ja Keijukaiset löysivät oman kotinsa) Kokona Kisuleilla L ja Keijukaisilla XL. XL on oikeesti ISO. Mutta mahtuupahan enempi sitten piikitystäkin. =D Keijukaisiin antoi pitkästä aikaa kylään piipahtanut ystäväni ihania vinkkejä ja siitä suuri kiitos hänelle!!

1422676.jpg

1422685.jpg

1422693.jpg

Nyt on jo puikoille hypänneet yhdet M+ tilauspöksyt, jotka sitten saavat vielä kaverit. Aivan hämilläni olen, kun normaali rutiinit on ihan sekaisin. Yleensähän vuorottelen kahdet huutikseen ja kahdet tilaukset systeemillä ja nyt on mennyt ihan häränpyllyä nuo jutut. Ja koska minä olen ehkä hitusen kaavoihini kangistunut tyyppi aina joissain asioissa (kuten pyykkihuollossa - älkää etes kysykö systeemejäni sen suhteen), niin on vähän hankala ollut ajatella ihan jopa vallan. Mutta jospas tämä taas tästä tämän jälkeen, kun jos taas yrittäisi päästä näiden tilauspöksyttimien jälkeen kiinni vanhoihin rutiineihin.

 

Vesirokko tilanne on. Ja uusin onnellinen voittaja on HippHopparini. Häntä kuulemma jo nyt nolottaa, kun joutuu joskus viikon päästä menemään kouluun näppylöiden kanssa. Tämä kun kuulemma on hänen mielestään joku pikkulasten tauti. Identiteettikriisin paikka siis. Ja HippHoppari on poika, josta kasvaa isona mies. Siis ihan tasan tarkkaan on. "Mullon tosi tylsä olla. ÄÄÄÄÄÄH. Miksi nämä kutisee?!? Kuuluuko näitten olla tämmöisiä...? *hillintöntä heiluntaa ja hinkkaamista* Miten kauan nämä kutisee??? Mua pyörryttää (kuumetta 37,3 astetta). jne" (ja iso osa päivästämme on tällaista suht yksipuolista keskustelua - plus että yöllä tuntuu rokko menneen uniin). Eli mies on - eikö? Yrittäjälle kun tästä rupattelin piikittelyn lomassa, niin hän kikatti vertauskuvilleni näin. "Höpöhöpö. Eikä ollut minulla silloin 37,2... 39,8 se oli. höh, 37,2 astetta muka. hihhiii" (hänellä ei ole varmaan ikinä ollut yli 38 astetta kuumetta. Vaikkakin jos hänestä sairaana näytettäisiin videokuvaa äänen kanssa, niin uskoisin että ainakin jokainen synnyttänyt nainen veikkaisi kuumetta olleen kuvaushetkellä abaut 45,3 astetta).

 

Ensiyön suhteen elättelen jo toiveita esim. 4 tunnin unista! Tästä tämä elämä taas lähtee. Ihana että kaikki muksut tuon nyt sain. Oikeasti on ihana, vaikkakin jutuistani saattaa saada ihan muun kuvan? Älkää oikeasti uskoko kaikkea sitä vuorisaarnaa, mitä hiljaa tänne näpyttelen. Osa on liioittelua.

 

**********************************

 

Yksi uusi käyttäjäkuva oli putkahtanut sähköpostiini ja kävin se tietenkin heti liittämässä omalle paikalleen muiden housujalkaisten sekaan. ISO KIITOS vielä tähänkin!! =)

 

(toivottavasti tämä lisäys ei nyt taas syönyt kommentteja... Jos söi, niin JANAlle TERVETULOA jos siivo ei hirvitä... ;-D)