Ekana kuiteskin pienen pientä. S-kokoisia pikkuriikkisiä valmistui huutikseen. Piti oikein yrittämällä yrittää olla tekemättä joko turkoosia tai oranssiruskeaa. Hieman jännitti, mitä näistä mahtaa tulla - jotain tylsää pliisua pelkäsin. Mutta yllättivät kyllä positiivisesti tekijänsä, kun valmiina näyttäytyivät. Jollakulla nyt vain on oranssiruskea ja turkoosikausi ja se samainen tyyppi ei päässyt noita värejä nyt sitten toteuttamaan omien lapsosten mallistossa. Onneksi vähän alkaa hiipua jo, huomaan. Mutta siis. Ekana pikkuinen lokinpoikanen, joka on ensilennollaan innostunut jahtaamaan ilmapalloja. Pilvikin tutkiskelee höpsön touhuja lempein mielin.

Ja toisissa pöksyissä istuskelee pikkuinen Beibe puhtaalla, juuri vaihdetulla vaipallaan. Hän käyttää vielä vanhanaikaista hakaneulasysteemiä. Mutta toimii kuulemma niin hyvin, että mitä sitä turhaan siirtymään uusiin hybridikehiteltyihin malleihin. =D

 

*********************

 

Ja sitten tuota otsakkeen Lex Nokiaa. Tai Salaliittoteoriaa, ihan sama kuinka luette.

Yrittäjä kun on tietoturva-alan yrittäjä, niin osasi minulle valottaa, että tuon mitä nuo nyt yrittää estää lailla, voi jo estää palomuurilla. Ne tulenarat asiakirjat kun voi "vesileimata" ja palomuuri pysäyttää tuollaiset merkatut tsydeemit portilleen, ja tuosta tulee vieläpä raportti sitten jollekin hemmolle ja raportin mukana on myös sen työpisteen tunniste, josta tuota tulenarkaa  asiakirjaa on yritetty maailmalle lähettää. Että tuo on Yrittäjästä (ja minustakin) ihan hassu tuo niiden juttu kaikessa suureellisuudessaan. Ja siis sanottakoon, että kaikilla suurilla yrityksillä (myös sillä Nokialla) on IHAN TAATUSTI palomuureissaan tämä ominaisuus. Niin ja vielä siis sen verran, että niitä heppuja, jotka noita vesileimoja läiskii (ja jotka voivat ne myös kumittaa), on ihan muutama ja hyvin korkealla tasolla ovat he. Ei siis todellakaan mitään rivi-insinörttejä. Eli jos tuo laki ulotettaisiinkin vain noihin vesileimatyyppeihin? (ihan varmasti joo)

Tämä nyt kuitenkin sai minut ihmettelemään, että mikä ihmeen motiivi noilla yrityksillä sitten on tällaista karkkia haluta. Mietittiin ja pähkittiin ja ei kyllä keksitty yhtään mitään järkevää syytä, miksi haluavat lainvoiman tutkia työpostista lähteviä tiedostoja. Hulluhan muutes olisi, jos sieltä työpostista moista yrittäisi siirtää. Esim. hotmailin saa viidessä minsassa ja ihan ilman nimiä... Kunnes Yrittäjä lausahti, että olisiko tämä nyt vasta se jalka siellä oven välissä. Jos saavat tuon ne myhäilevät ilkeät rahanahneet yrityspomot vietyä läpi ja lain muutettua, niin on helppo alkaa haluta vähän taas jotain uutta...? Ja odottelivat tuon meidän ihanaakin ihanamman porvarihallituksen, joilla ei ole kauhean montaa järkevää ajatusta päässä meitä pikkuihmisiä ajatellen. Heidän päänsä pyörii euronkuvilla. Fiuf fauf vaan.

Ja sitten tähän väiiin *viaton hymy*. Tämmöistä vaan ollaan täällä mietiskelty.

Yrittäjä on muuten kaamea. Tänään heitti (useaan otteeseen), että "Sinun pitäisi tehdä MiNäään nukelle pöksyt." MiNää kun on suutarinlapsi, niin sehän tekee hänen vauvoistaan suutarin lapsenlapsia. Ja nopealla otannalla on noiden kohtalo yhtä karu. Nuo raasut ovat täysin vaipatta, paitsi yksi sellainen muovihässäkä löytyy. Tuosta vain on käytössä jo tarrat vähän kuluneet... Tänään ähräsi omaa Fuzziansa sellaiselle n. 20cm pitkälle vauvalleen. Raukka. Niin pikkuäiti kuin hänen vauvansakin.