Tänään ja eilen olen ehtinyt hetkittäin jopa istahtamaan. Ja lopputuloksena sain piikiteltyä kuvaset näihin kahteen huutikseen menneeseen M-kokoiseen pöksyttimeen.

1791595.jpg

1791598.jpg

1791589.jpg

1791592.jpg

Wiikinki-prinssi Hermanni seilailee päivät uljaalla omalla laivallaan ja nukkuu yöt visusti äidin kainalossa. Toki tietty unissakin on kiva käydä pienillä ryöstöretkillä. Wiikinki-teema tarttui mukaan Ruotsista. Sieltä tarttui mukaan myös viikinki-asu Hellämieliselleni, sekä kasa rekvisiittaa huomisille meidän oman viikinki-prinssimme 5-vuotissynttäreille. Sitten on juhlat juhlittu hetkeksi. Meemeli itse tosin täyttää vielä sen 25 vuotta lauantaina, mutta Meemeli itse myös vannoo, ettei laita enää tikkua ristiin sen asian eteen. Jos joku muu välttis haluaa *silmien räpsyttelyä*, niin okei sitten. Mutta sanotaankos vaikka, että vuosien kokemuksella Meemelin odotukset ei kauhean korkealla ole. Kyllä hän varmaan kahvin saa juoda sängyssä, mutta niin hän saa joka ikinen viikonloppu muutenkin (on kiitollinen oikeasti).

Pelle taas on useamman kuukauden suunnittelun ja mietinnän tulos.

 

    **************************************************

 

Ja sitten. *rummun pärinää* Jotein huikeaa. Ei ehken Nokian tj:n mielestä, mutta jonkun pienen pään mielestä joo. Yrittäjä järkkäsi pienen yllärin. Hän kävi tärkeänä toimitusjohtana neuvottelemassa Kärppien kanssa pikku mainoskampanjasta Energia-Areenalle. Siinä sivussa hän hoiti vähän vaimonsakin asioita. (pyytämäti) Hän tinkasi pikku diilin. Ostaa päräytti minulle oikeudet kuusiin Kärppäpöksyliineihin, joista yhdet luovutan Kärppien ilmeisestikin nuorisotyön hyväksi järjestettävään huutokauppaan. Eli nyt voisi sitten halukkaat kysellä tarkemmin tuosta Meemelin omasta sähköpostista asiasta. "Virallisista" fanivillapöksyistä. =D Kaikkea sitä näkee, kun pikkuisen vanhemmaksi elää. Alan tässä ehtiessäni värkätä niitä huutokaupattavia pöksyjä, niin näette vähän, että onko Meemeli haukannut liika ison palan omppua, vai kykeneekö hän jopa ihan vallan toteuttamaan tuon haasteen.

Ehtiessäni alan myös suunnittelemaan yhden etunimen pohjalta pöksyjä ja sitten myöskin yhden sukunimen pohjalta. Mutta ensin vähän 3-6- vuotiaita (10 + Hellämieliseni (helppo) ja Minäääääääääää (arvannette?)). Toivottavasti HippHoppari toimii seuranani idolina ja Vanhempi Rinsessani muuten vain seremoniavastaavana. Vanhemmasta Rinssessastani muuten pakko vielä näpytellä muutama ylistyssananen. Hän se otti, kymmenvuotiaani, ja leipoa hurautti eilisille mummi-, kummisynttäreille täytekakun pohjan (minä täytin ja koristelin), suklaakakun, kääretortun (minä rullasin) ja kahvikehräsiä 26kpl (minä rullasin). Eikä tuossa vielä mitään. Hän myös otti pikkusiskonsa (paljon puhutun MiNääääääääään) kaveriksi leivontaan. Arvatkaa kuka ei saanut roikkuvaa alaleukaansa paikoilleen koko päivänä. Eikä se samainen tyyppi uskaltanut edes siinä siivoilun lomassa hengittää, kun pelkäsi että ottaa ja herää unestansa. Minun rakas isopieni tyttöni kyllä jaksaa yllättää aina vaan ihmeellisemmin tavoin. Seuraavaksi hän varmaan silitää äitinsä iltaisin uneen. (en hämmästyisi)