Jokin ihme örkkimörkki tauti Erkki on vallannut meidän rakkaan kotikullan! =O Yksitellen lakoo aina joku. Jännityksellä odottelen, milloin on minun vuoro. Täällä kaiken savotta- ja sairaalamaailman seassa olen kuitenkin lopultakin saanut jotain valmistakin. Nämä pöksyt ovat kokoa S ja ovat siis saaneet alkunsa tilauksesta. Nyt taas jännäilen, josko heidät kelpuutetaan odottelemaan käyttäjän syntymää.

1893822.jpg

1893820.jpg

Minen nyt oikeesti jaksa kiusata teitä muilla turinoilla, vaan lähden silittelemään Vanhemman Rinsessani päätä (kuulemma jo 39,3 lämmin kapistus se). Ja lueskelen samalla vähän homeopatiatietoutta.

*tanssii pöpökarkoitustanssia*

 

AINIIN!!! Iiiik. Meidän televisiossa lukee vain *ei signaalia*

 

Apua apua apua... (BB nyt siis lähinnä). Enkä voi pyytää etes naapuria laittamaan boxille, kun KOSKEE KOKO NAAPURUSTOA TÄMÄ HIMPUTTI. Yrittäjä ei etes suostunut puhelimeen toistamaan minun vieressä sihisemääni kysymystä, Meneekö näiltä päiviltäkin maksu noista triljoona euroa kuussa maksavista kanavista. Hän tykkäsi, että vian vastaanottava heppu ei osaa siihen vastata muuta kuin että "Soita laskutukseen.". Minä osaan olla ältsin vaativa ja vaikea asiakas, jos joku muu hoitaa puhumisen puolestani. Itse jos joudun soittamaan, niin lähinnä lässytän: "Niin justiinsa. Ai-van. Just. Niin tietty. jne" Loppuun sitten "Jep. Mutta kiitos sinulle." Vaikka olen kuola suupielistä valuen haaveillut meneväni linjojen halki. Ei minusta vaan ole semmoiseen. Vaikkakin oma äiti on ihan älyttömän hyvä semmoisessa *ei kehdannut teininä käydä hänen kanssaan kaupoissa tuon takia, nykyisin vain tuijottaa mykistyneen ihaillen ja häpee vain vähän*