En enää pysty pitämään tätä kasassa. Nytkin on yksi heppaleirillä ja toinen lähdössä mummuloimaan. Kolmaskin höpötti jostain reissusta Helsinkiin. Päivämäärä jäi hämäävästi ilmaan, mutta toiveena olisi, ettei ole yhtäaikaa perheen yhteisen torppareissun aikaan. No, juhannus oltiin kasassa ja vieläpä keskellä sukulaisia. Sain jotain aikaiseksikin yhdelle ihanaakin ihanaisemmalle sukulaispojalle...

1669374.jpg

1669376.jpg

Tuon söpöliinin iskällä (serkkuni miehellä siis) on huomenna symppärit ja näpersin HÄNELLE lahjaksi tuollaiset M-kokoiset pelipöksyt. Jalkapalloilija kun on. Seuraavaksi tuo ipanainen saa sitten yöpöksyt ihan itselleen lahjaksi. Tai no tässä välissä yritän ehtiä väkertämään huutikseen parit M-pökät, ennenkä edelliset sulkeutuu... Tänään vaan pesen tosin pyykkiä ja kökin auringossa.

 

Kasvihuoneessa kaikki hyvin. Tai niin yrittäjä ainakin kertoi eilen illalla. Pitää kohta lähteä vähän tiluksille käyskentelemään ja suurennuslasilla etsimään kukkasia sun muita noista pienen pienistä vauvasistani. Kesäkurpitsakin on piilossa harson alla, joten odotan pyörtyväni siihen kukkapaljouteen harsoa kohta raottaessani. Eli jos Meemelistä ei kuulu, niin etsikään kesäkurpitsan vierustalta. Tai sitten siellä kasvihuoneessa on tomaatit niin kauniissa kukassa, että olen pyärtynyt sinne.

 

Ainiin, porkkanoita minä en saa ikuna itämään. En vaikka seisoisin koko touko-kesäkuun päälläni siinä vieressä. Tänä vuonna yksi porkkanainen on yllättänyt. Näyttäisi kasvavan kauniisti keskellä sipuleita. (minä en ole sitä sinne istuttanut, ja 99%:isen varmaksi on porkkana eikä rikkaruoho)  Se itse porkkanapenkki on tosin tyhjä. Mutta tuon porkkanan syö parin viikon päästä Meemeli!! (kuitenkin syötän sen juhlallisten fanfaarien yhdeydessä jälkipolvelleni)

Vuosi vuodelta meidän leuat louskuu enemmän ja enemmän minun kätösteni töitten tuloksista. Okei, luonnolla on pieni osuus myös tähän. Tai sanotaanko nyt vaikka silleen, että vuosi vuodelta minä onnistun sekoittamaan vähemmän ja vähemmän luonnon systeemejä. Ihan vielä ei tosin olla omavaraisia.