Käytiin moikkaamassa vauvaa. =) Uutta aivan ihanaista moista. Pikkuherra oli kyllä hyvin valloittava - isänsä mukaan virransäästötilassa. Eli hän oli joko hereillä tai unessa - emme ottaneet selvää. Juuri sellainen pieni vastasyntynyt. Tuoksui vauvalle ja tuhisikin juuri oikein. Aivan hurmaava. Kuten kyllä sisaruksensakin. *vilkutusta ja haleja* - jos satutte vilkaisemaan.

Meillä oli kyllä aivan hirmuisen hauskaa!! Nyt pian Perheen-äiti sovitaan kyläilyä tännepäin! Ilmoitat vain milloin teillä on auto käytössä niin varaan jotain herkkua imettävälle äidille ja hänen pikku tyttöselleen. =) Ihan samaan en kykene kuin te... (varmaan seitsemää lajia - ja itseasiassa juurikin seitsemää lajia jos oikein laskin!! - oli siellä pienen vauvan viisilapsisessa perheessä iltakyläilijöille tarjolla. =O Ja mitkään selitykset lapsityövoiman käytöstä ei kyllä mene läpi - olin sanattoman (no okei, lähes sanattoman) mykistyneen otettu. =)

 

Tällaisen paketin MiNääää luovutti pikkuiselle pojalle.

1821314.jpg 

Sisältä löytyi puolestaan tämmöinen parivaljakko

1805522.jpg

Tässä vielä Krokotiilin loppupätkä

1805524.jpg

 

Pieni herra vetäisi ennen lähtöämme vielä villikset jalkaan ja...... *huoooooooh* Pienet - siis PIENET, pienemmät kuin on mahdollistakaan - jalat sojottivat lahkeista ja suloiset pikkuriikkiset kädet vielä suloisimpine ja pikkiriikkisimpine sormineen heiluivat heti siinä vyötärön yläpuolella. Ja suuret silmät ihmettelivät nakuilua kesken hyvien unien. Mutta tuo otus oli kyllä maailman suloisin. Pöksytkin olivat ihan selvästi juuri hänen. =) Voi tätä onnistumisen iloa. Vanhemmat ajattelevat varmasti juuri samoin kuin katsovat pientä poikastansa. Pöksyineen tai ilman.