Tämmöiset "tytönpöksyt" valmistuivat koossa M+ ja odottelevat parhaillaan tuossa hyllynkulmalla hyväksyntäänsä uuteen kotiin. Kerttu Keijukaista jännittää näköjään ihan kunnolla. Hyvä että ilmassa pysyy. Veti toinen raasu oikein korut kaulaan ja ranteisiin, kun yrittää olla vähän söpömpi kuin onkaan. Tukan unohti kammata, mutta kiireessä vetäisi sävysävyyn pinnit kuitenkin pehkonsa pitimiksi. (Kerttu - ja joku muukin - voi huokaista. Hänellä on uusi koti.)

1383135.jpg

Ja arvatkaapas kuka muuttaa meille? No Vili. Iiik. Meillä on kohta oma kotipeikko! Minkähänlainen veijari tuo mahtaa ollakaan? Tai no vielä en ole maksanut kapioita hänen äidilleen, mutta uskoisin, ettei esteitä adoptiolle enää ole. Minun ei pidä enää pyöriä tuolla sivuilla, tai meillä on kohta hyllynpäällys yksi peikkola. Cauhean vaaralliset sivut...

Ihana. Hellämieliselläni on tänään tanssitunnit ja sehän tarkoittaa vain sitä, että Meemeli saa istuskella käytävällä melkein tunnin YKSIN hahtuviensa kanssa. Siellä starttaakin nyt sitten S-kokoiset tilauspöksyliinit.

Ja kiitos teille kahdelle kovalle Kössi-fanille. Helpotti mieltä, kun Kössi sai heti ansaitsemansa suosion huutiksessa. =) Ei tartte enää tuotakaan asiaa tärrätä. Voi jännätä taas ihan muita juttuja.

Oli minulla jotain asiaakin, mutta ei löydy just nyt päästä. Palailen, jos oli jotain ihan kauhean oleellistakin.