Näitä kylläkään ei ole vielä pyykätty ja hupsautin juuri huutikseen tarjolle. Molemmat ovat kokoa M

Tämä pieni *ruts*-hiirulainen hypähti maailman herkullisimmasta vihreäsävyisestä liukuvärjätystä hahtuvasta väkrättyjen pöksyjen kylkeen. Ja hitusen myös sai itseään näkyville taaksekin. Pitkähäntäinen kun on.

 

Ja hiirulaisen näyteikkunafrendi on - ylläriylläri - lohikäärme. Mikä lie Meemelin mielessä nyt synnyttää liukuhihnalta lohikääremeitä?! No, tuohon tuo halusi mennä, joten annoin luvan. Hänen pöksynsä ovat muutes ne harjoituskappaleet. Siis edellisen satsin. Kun tein huvikseni ensin M-kokoisena yhdet ja vasta sitten S-kokoisena (kuten oltiin selkeästi sovittu). Mutta käyhän se näinkin.

 

 

**********************

 

Oletteko te muut huomanneet - ULKONA PAISTAA AURINKO!! Lähes koko ajan. Ja sehän tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että Meemelilän sauna ei ole enää kuivaustupa! Jeee - me mahdutaan saunaan!! Tosin. Nyt se puhdas kuiva seisoo kodinhoitohuoneessa (sen saunan tilalta) ja on ehken hitusen enempi esillä ja silmää häiritsemässä. Mutta silti ME MAHDUTAAN SAUNAAN!! Jos vaikka sen kunniaksi siivoaisi saunan joskus tänävuonna. Tuossa ajatuksessa on ajatusta.

Ainiin. Pyykkiin liittyy jotain muutakin maagisen ihanaa. Tämä sama liittyy myös siihen, että sauna ei enää ole kuivaustupa/vaatehuone.

Äiti kävi nimittäin tosiaan pyörähtämässä.

Ja joko äiti tykkää ihan älysikapaljon silittämisestä tai sitten hän ei vain enää kyennyt katselemaan sitä vuorta sivusta. Nyt sain jopa tänään ne silitetyt kamppeet kaappeihin. *taputtaa itseään selkään*

(Ja oikeasti olen kyllä äärettömän kiitollinen äidille. Nyt on yöpaidatkin siloiset. )