Ja näyttävä ulostulo kaapista. Tällaiset tein jo nelisen viikkoa sitten ja melkoisella rakkaudella.

2120069.jpg

Tuo pikku Kananen on kokoa nb ja pöksyt suunniteltiin kotiintulopöksyiksi Meemelin ja Yrittäjän omalle pikkuiselle.

Kyllä vain. Yrittäjä yllätti jälleen ja soi vielä yhden vauvan ruinaavalle rakkaalle vaimolleen. Eikä ole mikään turha mies. Nimittäin ei jättänyt tuohon, vaan viikon takaisen ultran jälkeen todettiin, että tarvitaan toiset samanlaiset pöksyt. =D Kyllä vain. Meemelilään saapuu ensikesänä Tattiset.

Tänään käytiin varmistamassa kuulumiset ja nyt minä en enää kykene pitämään suutani kiinni. Aika tiukkaa on kuulkaas tehnyt ensin siitä hailakasta plussatestistä viikolla 3+1, mutta varsinkin viime keskiviikon näkymien jälkeen. Tänään todettiin, että molempi on edelleen hienosti kasvanut viikkojensa mukaisesti ja josko me yritettäisiin nyt luottaa, että aikovat tulla meitä oikeasti kesken keskikesän helteiden ilostuttamaan. Voi jehna. =D

Melkoista myllerrystä on ollut Meemelin elämä tuohon viimeviikkoiseen ultraan asti ja täytyypäs myöntää, että sen jälkeen se vasta myllerrykseksi muuttuikin.

Tämä on oikeasti semmoinen ihme kaikkinensa koko juttu, että ei riitä tämän blogin kapasiteetti kerralla sitä vastaanottamaan. Jotenkas veikkaisin, että tulette kuulemaan aiheesta lisää myöhemmin. Koettakaa kestää. =)

Toivottavasti tämä kirjoitelma myöskin vähän selvensi tätä hidasta aikataulua rakkaden villisteni suhteen... ;-D Ajatus ei yksinkertaisesti pysy tarpeeksi kasassa, Ja jos ajatus joskus pysyisikin, niin sitten hajoo Meemeli ja vajoo sohvanpohjalle puolihorteeseen. Johon löytyi selitys viikko sitten - siihen asti vain vähän ihmettelin, että tekeekö ikä oikeasti tämmöistä. Kun en minä ennen ole näin puolikuollut alussa ollut.

Meemeli lähtee nyt ihastelemaan pieniä ultrakuvasiaan ja palaa asiaan taas myöhemmin.