Ja sitten pari tärkeintä ekaksi

Sie MIE: Kiitos. Kiitos kiitos kiitos. Ja haluas päälle. Tuli hyvä mieli kirjoituksestasi ja sinä joteskin selkeästi ymmärsit niin hyvin mitä minä yritin ulostaa. Eli vielä yhden kerran kiitos. =)

Tytyk: Eiks olekin aika karskia välillä tämä maailmanmeno? =/ Mutta jatketaan me vain ja tehdään maailmasta vähän puhtaampi paikka elää? =) Minä olen aivan hullaantunut muuten niihin sinun omppumatosiin. Ne on joteskin niin - noh, syötävän suloiset. =D

 

Ja sitten. Viimeisiä viedään ennekä loppuu. Disney productions nimittäin. Nämä lähtevät sen Aasi Raasun kaveriksi (toivottavasti...). Näitä olen tämän päivän piikitellyt ja kohta voin sitten alkaa pestä pyykkiä ja pakkaamaan huomiseksi. Lähdemme aamulla. Mutta tärkein piti hoitaa ekaksi. Näihin tein vähän ystävänlisää jalkaresoreihin, eli vähän levennystä ja pari senttiä pidennystä. Toivottavasti se ihanainen mukeroinen nyt viihtyy sisällä! =) *vilkuttaa sinnekin päin - josko nähtäisiin vaikka vielä illalla (elää toivossa) tai viimeistään huomenaamupäiväsellä (elää siis edelleen toivossa)*.

Tämmönen:

1338144.jpg

1338142.jpg

Ja sitten luonnollisesti meidän mallinukke halusi vähän pyllistää kameralle

1338147.jpg

Ja nyt saattaapi tulla vähän nettikatkosta mökkireissun ajaksi. Netin toimivuus siellä pesukoneellisessa mökissä ei ole ollenkaan niin varmaan - eli tunne "olenkohan unohtanut jotain" ei ollut lainkaan turha... *hampaiden kalinaa*.