Juuh. Mutta pakko oli saattaa duuni loppuun. Vessattaiskin, mutta menen kohta.

Pelson kun sain lopulta monen viikon odottelun jälkeen käsiini, niin kappas - se hyppäsi samontein puikoille. Tuo on oikeasti aivan megamaalisen pehmoista kyllä! =O Ja tuo todella tumma ruskea värinä - AAH. Aika kivasti ja näppärästi istahti roosa maailma sen kaveriksi. Että noiden M-kokoisten possupökien kanssa kelpaa kyllä kölliä.

1398572.jpg

Ja pepussa kaikilla äitin pikku possuilla on luonnollisesti myös saparo.

1398573.jpg

Kaveriksi Possuille näpräsin sitten paloauto-pöksyt jollekin pikkupojalle. Ja miksei tietty tytöllekin nämä sovi. Tuo vaaleansininen hahtuva oli niin paksua, että pöksyistä tuli ennemmin reilu M kuin snafti. Eli melkein kutsuisin noita M+ pöksyiksi.

1398571.jpg

Mutta nyt laittamaan vaivihkaa sohvalla nakuna nukkuvalle MiNääälle yövaippa ja yöpuku (takaisin). Meillä on täällä pikku uhmispuhmislainen baitövei. Mutta hän on kyllä aika söde ja suloinen uhmispuhmis. Olisi yksi aika aiheeseenliittyvä jutskukin eiliseltä kerrotavana, mutta en minä nyt jaksa. En aio etes neuloa enää tänään, vaan tilaan kokiltani muutaman ruisleivän runsaalla voilla ja menen peiton alle niine leipineni tuijottamaan boxilta Holbyn.