Toiset villahousuistakin jopa liippaa otsakkeen kylkeä. Eli Metsän kuningas Olavi ja Savannin kuningas Lauri yhdessä hauskalla mielikuvitusmatkallaan. Kohteena vähintään kuu.

1249135363_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja sitten. Pomppeli Pupunen on sellainen pieni vallaton yksinkertainen pupu-jussikka. Pienet varpaat palelee helposti ja onkin siksi vetäissyt jalkaansa tossut. Ihan ei vielä hyppy onnistu tossu jalassa, mutta välillä jo pupu hyppii korkeallekin. Tässä pieni huilihetki menossa.

1249135403_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Molemmat pöksyt kokoa M ja löytyvät huutiksesta. Hoppelin kohdalla muuten käytetty lapsityövoimaa. Vanhempi rinssessani bongaa jo ammattitaidolla kivoja kuvia. Tämä pupunen hyppi silmillemme neitokaisemme ystävän yöpaidasta. Eli ehkäpä maailma näyttä eriltä myös hahtuvahousujen piikittäjän tyttärenkin silmin?

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toissapäivänä kävimme yhteistuumin ruokkimassa lähikunnan itikoita. Saimme palkaksi 10 litraa mustikoita. Nyt mietin kuumeisesti, mikä on korrekti aika uuden syöttöretken ehdotuksen odotteluun? Tai no, Hellämielisestäni  retkellä oli ihan kivaa. Vanhemmalla Rinsessallani varsinkin oli ihan kaameaa (MiNäään kanssa). Siis te ette oikeesti usko montako itikkaa siellä (autossa) oli??! =O Raukka. Tuumasi HippHopparini, joka poimi reilun litran (VALITTAMATTA!!). Yrittäjä oli muuten ihan kivasti ja hiljaa - kerran vain totesi (tuntehella): "Minä oikeasti niiiin Inhoan just tämmöistä."

Mutta meidän on pakko saada vielä 50 litraa, että talvi pärjätään... (äitiiiiiiiiii??!??!)

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Menomatkalla juttu kääntyi Rinsessallamme hevosiin. Ja siis hänen omaan hevoseensa, joka mokomus on edelleen hevoskaupassa (ja pysyy). Yhtäkkiä hän sitten heitti kuin tyhjästä lauseen, joka Meemelillä oli pyörähtänyt muutama päivä aikaisemmin mieleen.

"Muutetaan maalle."

Ja siitä lähti meidän suunnitelmat rönsyilemään. Meidän maalla on 300m2 ihana vanha kunnostettu tupa. Pihasta löytyy eläinten koti, jossa on ainakin lampaita, pari possua, kanoja ja se heppa. Lehmänkin Meemeli halajaisi, koska siitä saisi maitoa. Yrittäjä ei halua lehmää, mutta yrittäjä haluaa pehtoorin. (ja veikkasi sen olevan hän itse)

Talon liepeiltä löytyisi marja- ja hedelmätarhat ja tietty aivan valloittavan runsas ryytimaa. Kasvihuone kokoa monta kertaa enempi kuin nyt ja tietenkin upea maakellari säilöntään. 

Pihassa pyörisi oma tuulivoimala ja katoilla komeilisi aurinkopaneelit. Metsääkin olisi sen verta, että pääpöhhyytin (mahta leivinuuni) ja pienet kamiinat lämpeäisivät omilla puilla. (joita pehtoori ilolla klopittelisi)

Siellä me vietettäisiin auvoista elämää. Ruokittaisiin ja hoideltaisiin kanasia ja lampahia (joille on jo melkein nimetkin), kerittäisiin ja värjäiltäisiin villaa ja poimittaisiin munia. Kitkettäisiin rikkaruohoja ja Yrittäjä tekisi herkkuruokaa omasta maasta. Vanhempi Rinsessani ratsastaisi (Hellämieliseni kanssa - sai luvan) auringonlaskuun ja MiNää jäisi huutelemaan rannalle.  Yrittäjä olisi varmaan paljon yrittelemässä. HippHopparini haluaisi muuttaa hotelliin asumaan.

Harmi kun me ollaan liika köyhia omavaraisiksi maatalon pitäjiksi. Kyllähän niitä elikoita nyt aina oppisi hoitamaan...