Nämä lyllertäjät olisivat matkalla samaan perheeseen. Ekat on kokoa S ja niissä seikkailee tuore siiliperhe. Tokat puolestansa kokoa M ja niissä on siiliystävykset kyljetyksin. Tämän päivän olen piikitellyt. Oli kyllä antoisaa hommaa vaikka selkä on nyt the jumi.

 

***************************

 

Piikittelemään pääsin tosin vasta iltapäivällä. Aamupäivä ne nautiskeltiin ihanaisista vieraista. =) *vilkutusta* Kyllässä piipahti kummipoikamme äiti kahden lapsensa kanssa. Kummipoika itse ei tuohon kaksikkoon sisältynyt, koska se pienoinen vastasyntynyt ihana nyytti käy koulua.

Hellämieliseni kanssa katsottiin Tanssii tähtien kanssa tässä yksi päivä (mikäpäivänenyttuleekaan). Hän alkoi kysellä, että miten äiti te iskän kanssa pystyitte tuolleen kaikkee? Vähän ihmettelin, että mitä kummaa nyt mahtaa tarkoittaakaan. Mutta tarkoitti niitä valssia tanssivia tyyppejä. Sattui pikkumiehen silmään mm. sellainen kohtaus, jossa nainen liihottaa miehen käsivarsilla (tai joitain). Noh, me yrittäjän kanssa tanssittiin häissä ekan (ja vimpan) kerran yhdessä tuota kyseistä valssia. Että muistaakseni en liihotellut ilmojen halki.

Tästä keskustelu jatkui mielenkiintoiseen suuntaan. Kävi ilmi, että Hellämieliseni on jo kysynyt niihin naimisiin Julkirakastaan. Ja tämä on ilmeisesti kieltäytynyt, koska Hellämieliseni hieman miettiväisellä naamalla selitti, ettei se Julkirakas ikinä kuule tule minun kanssa sinne naimisiin. Ja kysyipähän jopa, että paljosta lyödään vetoa. Mutta selkeästi tuijotti Julkirakkaansa kuva silmissään tuota tanssahtelua ja melkein näin minäkin heidät jossain tanssikoulussa yhdessä liihottamassa kilvan toistensa varpaiden päällä. Olis ne kyllä tsödejä.

Tänään Julkirakas ei ollut kerhossa ja Hellämieliseni oli sitten ollut pari jossain jutussa Julkirakkaan hyvän tyttökaverin kanssa. Ja kertoi, että "Tietenkin. Kato äiti. Se tuntee niinku Julkirakkaan ja ne on niinku tuttuja." Ja sellainen Hellämieliseni mäinen hymy ja käsien *juu nou*-nosto. Päivänselvä juttu. Tietenkin.