Arvatkaa mitä hiiri teki taas? No hiiri kävi vähän hahtuvakaupassa. Vähän Pirtsukassa ja Punatulkkusessa. Tilaussormeni toimii näköjään kaikkein parhaiten silloin, kun olen yrittäjäleskenä. Pirtsukka rikastui noin niinkuin varovaisesti arvioiden satasen ja Punatulkkunen ehken viiskymppii vaan. Ja esitin toiveita, että tuliaisiksi saisin näytekiekkoset aivan megamaalisen ihanalta myyntipuheissa tuntuvaa Pelson hahtuvaa. Tuo ois oikeesti varmasti aivan ihquu.

Ja hei, olen minä jotakin taas värkkäillytkin noista kiekoistani. Aasi Raasu kakkonen pääsi L-kokoisiin pöksyihin ja jää nyt odottelemaan hyväksyntäänsä. Eli vibrat päällä.

1368583.jpg

1368584.jpg

 

Ja sitten. Minun vauva on ilmeisesti kasvanut isoksi TYTÖKSI. Hän osaa laskea seitsemään!!? Siis ihan tuosta vaan!? Eilen yhtäkkiä alkoi selästä kuulua yssi - kassi - koome - neejä - viisi - kuusi - seittemän. =O Onneksi oli piikit jaloissa. Hellämielisenikin kuunteli hämillään ja totesi: "Nyt ei MiNää osaa enää laskea yksi-kaksi-yksi-kaksi-yksi-kaksi." Nyyh.

Ja siis nainen tuosta tulee.

1368580.jpg

Tuo hänen lempipuuhaansa nykyisin. Tai sitten hänellä vain on aina kylmä tai jotain? Onneksi tuohon tarkoitukseen löytyy leikkikaluja lattioilta meillä aina ja moneen eri makuun. Välillä haluaa päästä helpommalla ja vetäisee Hellämieliseni pöksyt jalkaa (menee helpommin, tosin vaatii sitten vähän enemmän kyllä huomiota että pysyisivät myös jalassa) ja välillä kulkee vanhemman rinsessani monoissa. Mutta pukuhommat joo on must. Hellämieliseni (on siis MIES) taas ei voisi olla yhtään vähempää kiinnostuneempi noista pukeutumisasioista. Hyvin avoimesti myös jakaa tämän antikiinnostuksensa aiheen kanssani ihan joka ikinen kerta kun puetaan. Oli kiire tai ei. Vastakohdat on joteskin niin ihania. Hellämieliseni ei raavi meitä kaikkia verille aina kun hänen tahtoaan ei noudateta sekunnilleen sillä hetkellä, kun se tahto putkahtaa hänen mieleensä. MiNäää on usein jotain mieltä.

 

Huominen on vielä leskipäivä. Mithän sitä ehtisi tässä vielä keksiäkään? (Ainiin, kävin naapurissa kylässä - ihan vain siksi ettei olisi tylsää ilman aikuisseuraa - ja otin ja tilata hurrautin seitsemällä kymbillä Tupperia. Ihan vain siksi, että en itse pääse (ainakaan ilman kavereitani) itse kutsuille huomenna KOSKA LASTENHOITAJANI ON YRITTÄJÄ PRKL). Saadaampahan ensikesänä partaäijä tikkujätskiä.

 

Pakko vielä lisätä tämmöinen juttu: SENSAATIOHAKUISILLE