Tämänkertaisten pöksyttimien järjestymisnumerot nimittäin. *hölmistynyt hymiö* Ensikerralla paukkuukin sitten raketit. Ikuna koskaa never ever en olisi uskonut, että tuollaisiin lukemiin tämä hurahdukseni johtaa! Nuo pyöreät pöksyt on itseasiassa kuviaan vaille valmiit - noihin kun ei enää tänään piikitysneulani kauan keräämät energiat kuiteskaas piisanneet. Tänään se neula sai aikaiseksi kahdet pökät huutikseen koossa M.

Ekana Kisumirri, jonka idea lähti erään kerhokamumme ihanasta puserosta. Meemeli riehui taas kännykameransa kanssa ja säikytteli pieniä lapsosia. Kännykamera on kyllä hyvä keksintö - kertakaikkisen. En olisi millään uskonut pari vuotta sitten tuotakaan.

1254848154_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaveriksi koiruus. Hänen elämäntyönsä on pissalätäköiden imutus. Voin vannoa ilman mitään käyttökokemustakaan, että hän on siinä HYVÄ.

1254848199_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään oma rakas ihanaiseni, kullannuppuseni iso pieni poika eskarilaiseni Hellämieliseni tuli sieltä eskaristaan. Löi oven kiinni, huusi

"Äitiii!!?" ja repi samalla lennosta kenkiään pois. Puku valahti matkalle ja hanskat ja sen sellaiset ilmeisesti myösja syöksyi minun luo olkkariin (en ollut ehtinyt siis tässä välissä edes hengittää ulos).  Aloitti naantalinaurinkoilmeen kera:

"Minullapa on sinulle Yllätys!" Arvaappas mitä?? Minä osaan LU KE A!"

Äitinsä tietenkin ensin ajatteli, että niinpä niin *kera kultaisen kaikkitietävän äidinkatseen*

Mutta Hellämieliseni repii edessäni olevan pöydän tavaroita eestaas ja lopulta löytää muovipussin, jossa on tekstiä. Ja tavaa sieltä sanan

ou - lu

Ja härreguud - siinä pussissa luki

OULU

Minun rakas pieni kultainen nuppuseni, vastasyntynyt melkeintaapero, osaa LUKEA!!?? Hän vain kuulemma yhtäkkiä oppi eskariopen kanssa (ei siis äitinsä kanssa - siis voiko elämä enemmän olla...). Mutta te ette usko, miten me molemmat seottiin. Me vain naurettiin, kikatettiin ja halailtiin. Minun vauvalle avautui nyt ihan uutukainen maailma. Niin ihanaa, mutta oih, niin haikeaa.

Hellämieliseni mielestä parhaat puolet asiassa:

1. Hän pystyy salassa lukemaan Vanhemman Rinsessani mesetystä

2. Hän voi katsoa Simpsoneita tekstillä                             

Vaatii kuulemma vielä kuitenkin paaaaaaaaljon opettelua, että ei tartte pausettaa Simpsoneita. =D Järkimies, tunnepohjalla.