Eli ruksi päälle ja seuraavaa kohti. Matkalla valmistui myös piikitystä vaille vähän hahtuvata. Mm. tällaiset humpsahti ennen äskeistä räiskälehetkeä huutikseen.

1725317.jpg

1725313.jpg

Ekat on tehty ajatellen jotain tyttömäisen söpöä. Eli söpöleihin väreihin hypähti sitten pieni ja höpsö pupuli.

Toisten housujen muusana puolestaan toimivat Särkänniemen delfiinit. Käytiin heitä ihmettelemässä perjantaina ennen kotiinlähtöä. Kyllä he vain ovat taitavia ja niiiiin suloisia. MiNääkään ei pelännyt vaan tuijotti välillä teelautasilla ja välillä naureskeli. Delfiinit kun olivat aika vekkulilla tuulella... ;-D

Molemmat pöksyt ovat kokoa S.

Lähdimme siis matkalle keskiviikkona. Hyvin itkuisilla silmillä kaikki. Meidän esikoisemme nimittäin nukkui pois Yrittäjän helliin silittelyihin ja kuiskutuksiin nukahtaen yöllä n. klo 1. Herättelimme koululaiset silittämään ja hyvästelemään maailman ihanimman ja viisaimman kissan. Uni oli sen jälkeen katkonaista meillä kaikilla. Seitsemän aikaan Yrittäjä oli käynyt hautaamassa pienen ihanuutemme kera hänen lempipallon ja Vanhemman Rinsessani noutaman kukkakimpun.

 

Tuntui kauhealta kertoa aamulla iloisena alakertaan saapuvalle Hellämieliselleni uutiset. Hän oli kyllä jo vähän varautunut ajatukseen, mutta kova paikka se oli silti. Vieläkin on Joope alias Mölli aika paljon puheissa. Ihan meidän jokaisen suussa. Ja kerran huomasin tänään, kun Hellämieliseni kävi jutustelemassa Joopelle hänen haudallaan pajukon alla. Tuo ihmeellinen kissamme säilyy kyllä ajatuksissamme pitkäääääään.

Matka itsessään teki hyvää. Ei ollut Joope koko ajan mielessä, kun oli vähän välimatkaa tuttuihin kotiympyröihin. Ja reissu itsessään oli kyllä todella ihanainen. Seikkailtiin serkun ja heidän poikasensa kanssa torstaipäivä Tampereella ja IdeaParkissa. Yrittäjä pyörähti Helsingissä vähän yrittelemässä. Muuten saunottiin ja syötiin hyvin. Ja oltiin hyvässä seurassa. (Kiitos siis vielä, jos satutte tämän lukaisemaan) Oli vallan mahdottoman kiva pikavisiitti! =) Ainut vain, että nyt jo ikävä - varsinkin sitä ihanaista pikkuserkkuamme. =D

Ensiviikolla suuntaammekin sitten kohti Helsinkiä. Josko sitä ennen taas jotain uutta tännekin. Ainakin uskoisin ehtiväni saattaa yhdet pikkujalkapalloilijan pöksyt valmiiksi ja vaikkapas jopa matkaankin ennen lähtöä.

Mukava oli seurata lohikäärmeiden matkaa ja päätyivät sitten lopulta tuttuun kotiin useiden muiden Meemelin hahtuvien seuraan! <3 Tosin eivät olisi yksin joutuneet olemaan edellisenkään huutelijan kotona... (sieltä perheestä löytyy ne yhdettoista Meemelin näpertämät pökät) Lohikäärmeet kiittää ja kumartaa saamastaan huomiosta ja valmistautuvat matkaan.

Tytyk - kiitos tunnustuksesta! =) Yritän saada kasattua asian eteenpäin lähipäivinä - tosin luulen etten saa seitsemään blogia kasaan millään. Minä mitään ehdi lukemaan/seuraamaan nykyisin kun on kaikenmaailman lomia. (Yrittäjäkin on ilmeisesti nyt lomaillut viikon ja jatkaa loppukuun... =O *kuiskaa varovasti*)

Ja tiedoksenne vielä, että ulkona näyttää tällä hetkellä aivan siltä, kuin joku olisi sytyttänyt sinne valot. Todella hassun ja veikeän näköistä kyllä.