Blogikirjoitus, valmista pöksyä ja ONNISTUMINEN. Kun on jo useammista pöksyistä tullut ihan erinäköiset kun on ollut tarkoitus. Ja tuo on alkanut syödä. Mutta nyt siis onnistui. Ihan aidosti ja rehellisesti. Tässä siis parivaljakko huutikseen koossa M ja ekana ne ehken ikuna kaikkein parhaiten näpertelemäni pöksyliinit. Värit on JUST eikä melkein mitä piti ja kuvakin onnistui aivan hirmuisen silmää hivelevästi. Toivottavasti joku muukin tykkää.

1696866.jpg

1696871.jpg

1696868.jpg

Lohikäärmettä leikkikaverinsa kanssa piikittelin 3.5h. Kun lopulta nousin sohvalta, en enää tuntenut selkääni. Hetken päästä tunsin. Tästä johtuen muuttui toisten pöksyjen aihe aika paljonkin. Noihin oli myös tarkoituksena naputella vähän vaativampaa kuvaa ympäri pöksyä, mutta pakko oli keksiä jokin uusi juttu. Lopulta niistä muotoutui tällaiset:

1696864.jpg

Noihin en uhrannut kun pikkuisen vajaan tunteroisen selkääni. Ensiyönä maistuu uni.

Reissattu on sitten taas. Ylistarossa käytiin äitini synnyinkodissa (rempattu kovasti) ukin ja mummun passattavana. Maaseutua kierreltiin yksi päivä äitini (ja lapsilaumani) kanssa ja voi mitä kaikkea kivaa taas tarttui matkaan. Mm. suunnittelin henkisen terveyteni menettämistä Villavintissä . Siellä oli ennennäkemättömän paljon ennennäkemättömään sävyisiä huovutusvilloja. Piti ostaa aika montaa.

Seuraavana päivänä suuntasimme sitten vuosittaiselle traditioreissullemme Power Parkkiin. Kokoonpano Meemelin perhe + mummu. Kyllä oli paljon kivempaa tuijottaa eri kieputtimissa pyörivää Yrittäjää (ja paria lasta), kun oli aikuinen ihminen (ja plussana, että oli ihan vallan oma äitini) seurana. Hänestä oli myös hitunen apua Hellämieliseni vartijana.

Tänä vuonna reissu suoritettiin täysin kantorepun voimin muutes. Ja ihan vallan vapaaehdottomasti. Nimittäin rattaat oli kyllä mukana suksiboxissa. Avaimet tosin Yrittäjä jätti sinne torpalle. Ja tiedättekö - Power Parkissa ei myydä tai vuokrata eikä varsinkaan lainata sateenvarjorattaita. (tosin kotimatkalla todettiin, että kenties niitä olisi löytynyt kilsan päässä olevasta Halpahallista). Alkuun mietteeni olivat lähes paniikinomaisia (pulju on auki 11-19 ja me olimme paikalla klo 11 - todennäköinen poistumisaika oli se klo 19). Mutta illalla totesin urakan olleen helpompi reppuselkäläisen kanssa, kuin vankkureissa keikkuvan kaksjapuolveen kanssa olisi todennäköisesti ollut. Pääsin juoksemaan sutjakkaasti Hellämieliseni perään tarvittaessa, päästiin kulkemaan pienistäkin väleistä (joita tosin Power Parkissa saa etismällä etsiä - huippupaikka), vessareissut hoidettiin ilman pähkäilyjä siitä, kuka saa kunnian jäädä vaunuvahdiksi ja pääsin itsekin helposti pyörähtämään karusellissa. Ja olisin siis päässyt helposti, vaikkei edes äitini olisi ollut matkassa. Täten muistuttakaa minua, että ensivuonna en edes harkitse vaunujen mukaan raahaamista. Niin ja muuten. Autokin saatiin ajaa sinne lähemmäs sen takia, että oli kaksvee mukana ja ei rattaita. Muuten oltaisiin jouduttu jäämään sinne jeeraan parkkikselle.

 

Ensiviikolla sitten Tampereelle serkun ja sen ihanaisen pienen jalkapalloilijan pojan hoiviin!!! *odottaa kovin* Nolottaa vain suuresti, kun lupasin eilen piikitellä tuon pienen miehen yöpöksyt valmiiksi ja arvatkaa onko niitä vieläkään piikitetty. No syy on se, että se etukuvio ei ole vielä hypähtänyt paperille täydellisenä. Josko se huomenna jo.

Koimpas muuten siellä torpalla sellaisenkin asian, jota en ihan vielä kahteenkymmeneen vuoteen uskonut kokevani. Yhdelläkään lapsistani ei ollut käynyt haaveria yöllä. Siis ei yhdelläkään!?!?! Neljä rutikuivaa lasta. Aivan ambiliivibl. Ja siis tämä yhtenä yönä. Kahtena yönä kunnostautui sitten MiNää ja Hellämieliseni vuorotellen. Mutta vieläkin hengästyttää, kun ajattelen niitä aamuisia tunnelmiani kun tuo juttu selvisi.

Seuraavaksi starttaakin sitten meidän ihanaisen MLL-tuvan oven avaajan tulevan pienen vauvaliinin pöksyt. Eli väreihin ei enää voi vaikuttaa - tulee semmoiset kun tulee. Tärkeintä olisi, että niitä nyt sitten käytettäisiin edes kerran päivässä. Yksi kestovaippa päivässä säästää 365 kertakäyttövaippaa vuodessa. *mantrailee*

Plus sitten vielä että housut jalassa osioon on ilmestynyt uutukainen mannekiini. Hän on kyllä aivan suloisuuksien suloisuus. Sen vauvantuoksun voi lähes melkein nuuskuttaa siitä kuvasta.