Eli taitaa olla elämäni eka blogikirjoitus, johon en yritäkään mahduttaa hahtuvien kuvia. Tämä on tämmöinen ihmejuttu (vaan).

Ensimmäisessä ultrassahan niillä aika epäselvää kuvaa antavilla laitteillaanhan se ultraaja (ei lääkäri) silloin vähän väläytteli ajatusta identtisyydestä. Yrittäjä innostui. Siis oikeasti innostui. Meni ihan sekaisin asiasta. Toisessa ultrassa se sitten epäsi tämän täysin löydettyään kaksi ruskuaispussia.

Nyt ultra alkoi hiljaisissa merkeissä. Minä vapisin ja odotin jotain kauheaa. Ei tuntunut löytävän etsimäänsä millään. Ja minä kyttäilin siinä vauhdissa aina sydämien seutuja ja en nähnyt MITÄÄN liikettä. Ajatuksia alkoi pyöriä. Kunnes yhtäkkiä huikkasi hoitajalle sanansa osoittaen:

"Näyttäisi olevan monokoriaalinnen raskaus. Siltä tämä nyt kovasti näyttää."

Ääni oli täysin neutraali, ei surun häivää, joten yritin ajatella positiivisesti. Ja sanoi tuon hienon sanan (jonka lunttasin paperista) sillä äänellä, että oletti minunkin ymmärtävän mitä se tarkoittaa. Yritin muutaman sekunnin esittää fiksua ja ymmärtää tuon sanan, mutta lopulta uikersin jostain ujosti:

"Eli?"

Eli odotamme lähes 100%:isen varmasti identtisiä Tattisia. (Se siitä unesta jonka näin kahdesta irtoavasta munasolusta) Lääkäri olikin ilmeisesti etsiskellyt väliseiniä ja toista istukkaa. Ei löytynyt kumpaakaan. Eli nyt antakaan noitavoimia ja ihan mitä tahansa tuolle meidän yhdelle istukalle, että poweria piisaa tarpeeksi molemmille. Jookos?? 

Mutta suotakoon tämä nyt Yrittäjälle. Kun kerta yleensä vielä minulle Tattiset soi. Hän kun tosiaan jo vähän pettymystä äänessään (useaan otteeseen) totesi, että "Höh. Olis nyt olleet identtisiä."

Ja hauskan meilin sain muutes eilen... Tuli tästä meidän naapurustosta, välissämme on kaksi taloa. Heilläpäs odotellaan myös kaksosia ja eroa meidän raskauksissa on himpun vajaa 4 viikkoa. Heillekin on tulossa identtiset kaksoset... =DDD Että voi sitä operaasua, joka tämän nelikon joku päivä ottaa vastaan opintielle. =D Ja totesin muutes Yrittäjälle, että jos nämä nyt on erisarjaa noin niinkuin sukupuoleltaan, niin näähän on todennäköisesti sitten naimisissa keskenään jotenkin ristiin. Tai no, eihän se sukupuoli mitään enää nykypäivänä merkkaa naimisiinmenon suhteen, mutta siis enivei.

Tässä vielä kaksi vähän epäselvää kuvaa nöspöistä. Siellä he köllivät selät  vastakkain kun parhaatkin kaverukset. Tai no - Aakku yritti nukkua ja Beekku puolestaan pitää huolen siitä, ettei Aakku nukkuisi... =) Aivan vallattoman näköisiä - uskotteko! Vapisin puoli tuntia ultran jälkeen. =)

Voi vide. =)))