Junnut on kokoa L+ ja odottelevat hyväksyntäänsä. Alkuperäiset Fanttiset taisi olla kokoa M ja löytyvät galleriasta joko 17. tai 18. numerolla.

1243410951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihan erinäköiset näistä tuli, mutta ehken juuri ja juuri tunnistaa samaksi otukseksi. Nämä nyt on ainakin kestävämmät kuvansa puolesta kuin ne alkuperäiset. Silloin ei vielä oikein osannut piikittää tarpeeksi lujaan ja riittävällä määrällä villaa. Noh, kohta on 2 vuotta treenejä takana ja alkaa jopa tuntua ajoittain, että näitä osaa jo tehdä.

 

*********************************

 

Lupaamani vaalimainos. Siskoni minulle vinkkasi ja kylläpäs helpotti. Muuten olisi pitänyt etsiä joku täsmä vihreä nainen. Nyt ei tartte kahdesti enää miettiä kenelle meiltä äänet eurooppaan lähtee. Eli kun koko ajan saa pelätä, kieltääkö ne luontaishoidot lapsilta. Tuntuu ajatuskin jo niin karmean jäädyttävän hurjalta. Nyt ainakin ääneni hänelle antamalla voin tuntea edes yrittäväni asiaan vaikuttaa. Erittäin hieno juttu, että joku jaksaa todellakin meidän muiden terveyden puolesta noin paljon pyyteettömästi välittää!! Hän todella uskoo asiaansa ja miksei uskoisi. Vuosikymmeniä jo nähnyt mitä pehmeillä keinoilla voi ihmisten terveyden eteen tehdä. Ihana että löytyy tuollaisia ihmisiä!

Liisa Sulkakoski