Ensin taas kuitenkin teemaa itseään. Eli tällaiset M-kokoiset tilauspökät valmistui odottelemaan tuomiotaan. Saas nähdä tuliko noista olleskaan mieluisat. Selkeä toive oli saada pöksyjen peppuun äitinalle (tulevan toivottavasti-käyttäjän äiti) ja hänen pieni poikasensa (tuleva toivottavasti-käyttäjä). Tämmöiset sain aikaiseksi.

1983833.jpg

HUOM. Äitinallen katse on oikeasti hellä (ei tommoinen *huoks*, niinkuin kuvassa näyttää - hänen suunsa on nimittäin hymyssä ja se ei kuvassa kunnolla näy) ja lapsinalle ei ole olleskaan noin korskin näköinen kuin kuvassa... (seliseliseli)

Pöksyt ovat jo pari päivää odotelleet valmiina piikitysfiboja ja eilen ja tänään ne on sitten jyllänneet. Nyt tuolla odottelisi seuraavia viboja huutikseen menossa olevat reilu M-kokoiset pitkälahkeiset. Joskos jo tänään vaikka.

 

*************************************

 

Syysloma lähestyy ja Yrittäjä oli fiksu ja päätti pitää Meemelin hyvällä tuulella. Hän laittoi assarinsa hommiin ja tämä etsi meille luxuslukaalin Helsingin keskustasta päämajaksemme. Ei aiota olla kuin rokkitähdet ja emme siis tule pistämään tuota penthousea remonttiin. Emme. Emme oikeasti. (*anelee pikkuisiaan*)

Tiedossa on leikkimistä portittomissa portaissa ja mielenkiintoisia nukkumisjärjestelyjä. Myöskin aiomme käydä Ikeassa (lällällää sinne serkkulaan pikkuisimmalle) - Kyllä vain Yrittäjärakkaani (hän ei vielä tiedä asiasta, mutta olettaisin hänen silti jo tietävän tämän faktan) + erinäisissä muissa kivoissa liikkeissä. Myöskin Heureka on joidenkin toivelistalla ja jotain muutakin jäynää varmaan keksitään. Plus että torstaiksi (ja paluumatkalle lauantaiksi) on suunniteltu vierailua Tampereen kupeeseen katsomaan omaa pientä päivittäin puheissa esiintyvää pikkuserkkuamme! (ja hänen vanhempiaan myös) Tätä odotan kyllä mahtottoman paljon. Pieni mies on varmaan kasvanut ihan ältsisti sitten kesän. Mokomus.

Eli Helsinki ja lähikunnat voi alkaa pikkuisen valmistautumaan. Pohjoisen tollot saapuvat taas.