Y (puhelimessa - ei kaulimen ulottuvilla siis): "Minä olin ihan unohtanut, että minun pitää huomenna olla Rovaniemellä ja ylihuomenna Hämeenlinnassa - kymmeneltä. Ja torstaina on kaksi palaveria Helsingissä. Eli pitää olla kaksi yötä nyt reissussa."

Oho. Noh, ei ainakaan kauhean kovasti vaikuttanut pääkivun tasoon. On nimittäin vissiin matkustusressi vähän nyt purkautunut. Enkä jaksaisi millään alkaa edes etsiä oikeaa homeopaattista - Nux vomica ei auttanut kuten oletinkin. Paljon kivempi olla vähän marttyyri kun on tämmöinen aito kiputilakin.

 

Mutta ei siitä sen enempää. Tämmöiset tilaus S söpöliinit (tutun näköiset jotenkin) valmistui kuvaa vaille jo mökillä ja nyt yritin purkaa pääkipua sitten tuohon kiraffiraasuun. Ei auttanut. (pääsimpäs vielä vähän valivalivalittamaan - HAHAA)

1364230.jpg

 

Seuraavaksi ilmestyy kuva tilaus L-hahtuvista, jotka on ihan vihoviimeiset Disney produktionit. Nuo on jo päättelyä vaille valmiit - tosin kuvan piikitys tulee ottamaan ainaskin reilun tunnin - todennäköisesti kaksi. Elikkäs aikaisintaan huomenna ilmestyvät he ihmeteltäviksi. Noiden jälkeen sitten huutikseen M-kokoa, joista toiset on megamaalisen ihana juttu toteuttaa... Suuri haaveeni ja piti lupautua tekemään L-kokoiset samanlaiset palkkioksi luvasta nuo tehdä... Nyt vain pitäkää peukkuja että onnistuisi kaikinpuolin!!! Molemmat - ne "ilmais"pöksyt on semmoinen hirmuinen kunnia-asia nimittäin ja nuo huutikseen tulevat haluaisin myöskin että olisivat täydelliset. Muuten minä varmaan masennun tai jotain.

 

JANNISKALLE unohtui kommentoida (hemmetin pääkipu, tätä se teettää)

Arvaa vaan montako kertaa just sinua ajattelin tuota kirjoitellessa. Minusta peräkyläläiset olisi osanneet varmasti käyttäytyä yhtä fiksusti Helsingin-reissulla kuin tämmöiset vähän pohjoisemman asukitkin. Ja minusta on muutes kauhean kiva että sinullekin - kestovastaiselle ihmiselle - on Meemelin hahtuvilla jotain tarjottavaa ja hetkittäisen ilon aihetta annettavana. Olisi kauhean kiva, jos sinusta tulisi minun kestokommentaattori (jos tulee, niin älä ole pliis ilkeä semmoinen. Minä en tykkää niistä.).
 
Odotas vaan, niin teillä on kohta gootti! Siinä voidaan sitten vertailla noita tyylisuuntia. Ja älä välitä - minäkään en todennäköisesti osaa etes kirjoittaa sitä hiphopparia.
 
Melkein meinasin lällättää sulle palstalla tuosta Nikosta. On vielä niiiiiiin tuoreessa muistissa se auvoinen syksy ja BB. Ei tässä meillä enää kauhean montaa kuukautta ole kituaikaa.