Kokona M ja huutissatsi.

Nämä ekat - *Homermaista kuolaamista*. Nämä ON herkut. Ja voi kuinka tuo lanka on pehmeää??! Siis onhan ne Pirtsukankin värjätyt ihan pehmoisia, mutta tuo Piiku on OIKEASTI verrattavissa Pelson luonnonväreihin!? Ihan sydän menetetty.

1243269124_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kaveriksi näpersin sitten Piikun punaisesta nalletyttösen. Pirtin kehräämön punaisesta tehdessä saa aina välillä laskea kolmeen tai vaikka neljäänkin, kun se lanka katkeilee niin kovin helposti. Mutta tämän kanssa... Ei yhden yhtä kertaa ollut edes lähellä?! Ihan uskomatonta tavaraa. Minoon ostanut kaksi vuotta hahtuvaa ihan hirveesti, ja kukaan ei ole minulle edes vinkannut, että tämmöistä kamaakin voisi löytyä?! Siis nyt on Pelson laatu väreissä. Harmi kun värikartta ei ole yhtä komea kuin Pirtsukalla, muuten tämä olisi jotain aivan totaalimahtavaa. Mutta tässä siis tuo nöpökuono.

1243269159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

Eilen muutes kävin laittamassa Itellan huomaan ison kirjekuorinivaskan. Eli kaikki jotka jotain odottelee, saa odottelunsa kohteen todennäköisesti huomenna. Ja minä saan ilmeisesti lapin taikaa itse huomenna. Joku Petteri on kuivatuttanut itsensä ja me saadaan siitä siivu maistiaiseksi. Varmaan superherkkua!! Ja odottelen myöskin innolla ulkomaanlähetystä - tulossa kaksi levyä 90%:ista suklaatia... *kuolausta taas kun kaikkee tommosta edes ajattelee ja just silti söin*

Meidän bengalipentumme ratkeaa parin viikon päästä - todennäköisesti pentueesta löytyy se meidän pikkuinenkin. Aika lupaavalta jo kasvattaja kuulostaa, muttei vielä varmaksi uskalla luvata. Pitäis mennä läiskät ja vesiviihtyvyys kaikki nappiin ja olla vielä kilkuttimet haarojen välissä leikattavana.  Kyllä meidän mammanpoika PöRRö tykkää kun saa juoksukaverin. Hugo alkaa olla läpeensä kyllästynyt heidän pyllynjahtaushippaseen. Hugo juoksee aina edellä ja PöRRö on pyllynjahtaushippa. Vaikkei Hugo niin leikistä kauheasti tykkääkään, niin selkeästi PöRRö on huippumotivaattori. Nappasee aina pyllystä kunnolla kiinni, jos ei Hugo raihnainen juokse asenteella tosissaan niitä hampaita karkuun.  Tuon pengalin pitäisi olla tyyppiä "lapset yleensä kyllästyy ensin*. Eli ilmeisesti suht leikkisä? Siinä on PöRtsäkin varmaan alkuhuumansa jälkeen vähän ihmeissään.