Tässä olen MiNäää ja MiNuuN vauvani Seraffiina. Muille vauvoja tuo haikarat, mutta MiNuuulleppa tuokin Joulupukki! Ja vähäinen vaatetus johtuu siitä, että tässä ollaan ihokontaktissa. (Epäilijöille siis heti tiedoksi, että se ei suinkaan johdu siitä, että meillä oltaisiin aina tuollaisessa asussa) Mummo muuten yritti laittaa ensin lapsenlastaan lonkalle kyytiin pikkuäidille, mutta hyvin määrätietoisesti tuore äiti  hoki "EEII. Kukkuun!!" aikansa, ja tuore mummokin tajusi, että vastasyntyneet ovat liinassa kehtoasennossa. Noin he sitten täällä aina kuljeskelevat ja tuore loistoäiti hytkyttelee, silittelee ja pusuttelee vauvaansa ja taputtelee "pyllylle". Aika herttainen kaksikko. Tissimaidot Seraffiina kyllä ottaa mummolta. Mutta jospas tuo ihokontakti alkaisi pian purra ja Seraffiina alkaisi saada tisuhetkensä omalta äidiltään. *elää toivossa*

1218632.jpg

Mutta asiaan. Täältä löytyy meidän tirriäisen vaippakokoelma. Tällä hetkellä käytössä on lähinnä vanhaa M-kokoista alkutuotantoa. Nuo ovat reikäisiä ja vähempi kauniita, joten en ala rikkoa kameraa nyt ainakaan niitä kuvaamalla. Katsotaan sitten myöhemmin. Neidin pöksyjen ollessa mitä ovat, on tuo perhe alkanut vähän vihjailla, että ehken jos tekisin välillä omallekin lapselle. Noh, aikaa ei oikein ole tuohon ollut. Olen sitten huonoäitinä luonnollisesti aina näyttänyt valmiita pöksyjä ja kysynyt "mikä tässä on". Neiti on aina kertonut mikä kuvassa on, sanonut "Heenot" ja sitten sen "MiNuuuuN."

"Ehei kulta pieni, nämä eivät ole sinun. Äiti sitten - ööö - jonkun ajan päästä tekee sinulle."  Tätä sanaleikkiä me on leikitty kesästä asti. Koko ajan muuten puhuu paremmin ja paremmin tuo neitokainen ja osaa nimetä hienosti vaikeammatkin jutut (mm. vasta totesi iloisesti "Simppooon!!") (Ja heti perään "MiNuuuuN!!") *kröhöm*

Mutta mutta. Minustakin on hyvä-äidiksi! Alkuviikosta nimittäin pienen haaveet lopultakin täyttyivät ja hän sai tällaiset.

1215704.jpg 

Uskonette jos tanon, että Patti-fani oli aika onnellinen. Nuo on yökuoret ja ei millään malttaisi illalla odotella, että saa unipökät jalkaan. Nyt hänelle on sitten jopa päiväkuoretkin tekeillä ja noissa komeilee varmaan jo illalla Barbapapa. Sen verta hän rakastui siihen "lumiukkoon" noissa yksissä huuto.net-kohteissa. Saakoon omansa.

 

Tässä vielä kuva aidosta onnesta. Pohjustuksena, että kun piikitin Hipsua kiinni pöksyihin, oli neitokainen sen aikaa ulkoilemassa. Ensikohtaaminen ikuistettuna. Saimme myös kauniin hymyn ja huokausmaisen "MiNuuuuuuuuN". Ehkä hänelle olisi voinut yhdet tehdä jo vähän aikaisemminkin.

1218631.jpg

 

Ja pienen neitosen niin auliisti osoitettuaan kiitollisuuttaan, sain lopultakin järkättyä ajan hänen pöksyilleen. Nyt tein päiväkuoret ja tietenkin aiheena hänen ihastuksensa Barbapapa (kivenkovaan tosiaan neito itse väittää, että se on lumiukko, mutta enihau). Pöksyistä tuli tuommoiset.

1219917.jpg

 

Näitä jo koekäytettiinkin kauppareissulla (3h - ja ostettua saatiin 120:lla luomulihaa, luomuparsakaalia, luomuomppuja ja luomu oliiviöljyä...) ja pito oli aivan loistava. Siis ilman käyttöönottopesuja sun muita. Suoraan piikityksestä pääsivät pökät jalkaan. Pikkumimmistä (joka valitti pääkipua ja tuntui vähän lämpöiseltä) tosin oli ihan naurettava ajatus edes harkita laittaa itse sisävaippaa alle. Hän kun ajatteli homman siten, että Barbikset (anteeksi - lumiukot) hän vain ottaa ja sujauttaa jalkaan ja sitten kenkä jalkaan "AutoooN. MiNäää." Noh, vaippa laitettiin alle vaikka pikkuinen oli edelleen hyvin eri mieltä ja sittenpäs äiskä saikin kuningasajatuksen. Otetaan nyt samaan syssyyn kiireessä ennen lähtöä pöksyistä kuva päällä ja laitetaan illalla blogiin. Noh, sitä kuvaa ei nyt sitten kuiteskaan laiteta. Kolme otosta ehdin näpätä tyylillä *iskä jätti neidin asemiin ja sanoi minulle N-Y-T- NYT! ja sitten juoksi karkuun ja vihaisehko pimuli lähti juoksemaan apinanpojan raivolla ja huutaen kohti minua (kameraa) ja huusi "TISSIIIIIII!".* Joo, me kuvataan Barbikset (siis enkö minä ikuna opi - LU-MI-U-KOT) joku toinen kerta. Jooko?