Blogi pienoiseni on vaikerrellut jo epätoivoisia pieniä arkoja toiveita, että voitaisiinko me unohtaa kaikenmaailman kummat pollliisi-jutut ja siirtyä taas vanhoihin tuttuihin juttuihin. Ja mitäpä sitä ei oman bloginsa puolesta tekisi? Joten hänen ilokseen olen tämän päivän piikitellyt. Tuloksena ehdotelmat yhdelle pikkupojalle koossa M+. Tekijä tärrää ja kovaa. (Miksi minä hommaan itseni yhä uudelleen tähän tilanteeseen?? =O) Mahdollisessa perheessä on kisu ja iskällä vihreä heeno traktori. Joten:

1431009.jpg

1431015.jpg

1430999.jpg

1431005.jpg

 

(Huhheijaa, Kissat ja Traktorit kelpuutettiin yön aikan!)

Mahdollisen käyttäjän äiti toivoi keväisiä iloisia värejä. Siinä on taas kuunneltu asiakasta aikasta hyvin. Eikö. No traktorit okei, mutta tuo kissa ei ihan niin keväisen hehkeässä ympäristössä asusta. Mutta jälkihuomautuksena noille neljälle edelliselle lauseelle, että värit on toki neuvoteltu ja päätetty ennen toteutusta lukkoon. Että ei pitäisi niiden tulla oikeesti yllärinä. Kunhan taas höpötin.

Sitten noiden traktoreiden hahtuvasta on kyllä ihan pakko aukaista sanainen arkku vielä vähänsen. Siis tuo lanka oli suoraan sieltä maan alta. Veri mats sou. Sitä sai usein cut/pasteta. Siis tsiisus. Pakko oli haaruksiin laittaa kolmella säikeellä, kun tuo on oikeasti ohkainen hahtuva. Että en suosittele aloittelijoille tuota väriä - enkä kyllä heikkohermoisillekaan (*on heikkohermoinen*). Mutta värit on kyllä kieltämättä kivat. Ja kun pääsin piikitysvaiheeseen, niin unohtui kaikki se tuska. Ja kun olivat  valmiit, niin olo oli kuin just synnyttäneellä. Kaikki se cauheus oli pyyhkiytynyt pois - tsimpsalabim vaan. Noiden piikitystunnelmaa voisi melkein verrata oikein hyvän palapelin rakentamisen suomaan hurmiotilaan.

 

Ja nyt kun on blogi tyydytetty, niin vähän puhun rivien välissä vielä. Mullois nyt periaatteessa kuukaudenpäivät (automaativaihteinen) auto käytettävissä. Pitäisiköhän sitä opetella niinkuin ajamaankin? =O Ehei. Minne ei Meemeli ja lapset kävelemällä pääse, niin sinne ei tartte päästäkään. (paitsi perjantaina meidän on IHAN pakko käydä ruokakaupassa *kolkkoa naurua* - ei pääse Yrittäjä tällä kertaa talon parhaalle paikalle autollaan. Saattaapi olla, että joutuu vallan usemman kymmenen metriä kaupalle kippasemaan. Jos nyt siis pääsee koko kaupalle.).