Tämän minun käyttämäni mallin löytyminen oli ihme. Siis tämä on ainakin meille ollut täydellinen käytössä! Useissa villiksissä kun vyötärö on liian matala tai lahkeensuut sellaiset, etteivät kunnolla peitä sisävaippaa allensa. Ja tällöinhän pisut pääsee sieltä imeytymään vaatteisiin aika helpostikin. Ja tuo korkealle nouseva vyötäröresori huomattiin aivan loistoksi silloin maitokakka-aikoina. Ne kakat pysähtyi sinne resoriin viimeistään. Kaikkien luonnonlakien (kakka nousee painovoimaakin vastaan jne) vastaisesti.

 

Tässä mallissa neulosta tulee huomattavasti enempi pepun puolelle ja siksipäs nämä istuvat kyllä täydellisesti isommankin paketin päälle! Monestihan korkea vyötäröresori laskeutuu kuitenkin takaa alemmas, kun paksu paketti sisällä syö sitä korkeutta. Mutta näissä se vyötäröresori on tosiaan takaakin korkealla. Ja tuon hienon piirteen lisäksi (että kakat ja pissat pysyy vaipan sisällä) tämä on minusta ollut ihana piirre siksikin, että vaavin massun ja selän seutu pysyy näin lämpöisesti villan ympäröimänä. Ei taatusti tee pahaa ainakaan.

 

Saumoja näissä pöksyissä on myöskin aika minimaalisen vähän. Ja muutenkin nämä asettuvat jotenkin mukavan timmisti vaippapaketin päälle. Varsinkin ohkaisemmasta virolaisesta langasta tehdyt pöksyt on  ihanan ohkaisia ja sellaisella just-sopivalla kuorella paketista saakin aika mukavan timmin! Tämä on kiva piirre varsinkin isomman ipanan kanssa, jos halutaan käyttää välillä vähän H&M:akin. Noita kamppeitahan kun ei ole ihan suunniteltu kestopepuille.

 

Tämä malli toimii siis ihan vauvasta vaariin. No melkein ainakin. Ainakin kuivaksiopetteluvaiheeseen asti nämä on loistot. Villakuoren alle vain pikkarit ja vaikka pienenpieni imu sinne pikkareiden sisään nappaamaan ne ekat karkulaistipat. Helppo, lämmin ja hengittävä systeemi.

 

Hyvin kovin suuret reisimakkarat omaavalle vauvalle tämä malli ei ole se kaikkein paras. Nyt puhun siis hyvin kovin suurista reisimakkaroista. Jos oman vauvan reisimakkarat mietittyttää että ovatko hyvin kovin suuret vai kenties vain kovin suuret, niin kannattaa tarkistaa se antamani lankeensuunresorin ympärys. Äärimmilleen venytettynä mitta saisi olla pari senttiä enempi kuin teidän reisimakkarat. Sillon istahtaa vielä mukavasti päälle. Tekovaiheessa tuota voi tietty järkevissä rajoissa vähän isontaa tuota aukkoa kyllä vielä.

1411026.jpg