On hän.

2148149.jpg

2148156.jpg

Lemmu on kokoa M ja toivottavasti pääsevät joulupukin konttiin.

 

*****************************

 

Eka neuvola takana ja pari putkiloa vähempi verta nyt matkassa. Verenpaineet oli komeet mutta niin oli niiden mittausta edeltävät yöunetkin. MiNäää ja iskias avusti. Reikiä minuun tehtiin kolme, mutta niistä yksi oli huono. Siitä ei tullut mitään ulos. Vaikka kuinka yritettiin neulaa pyöritellä... Oi että kroonisesta vti:stä lapsena kärsinyt hiukan verikokeita antanut  tykkäs.

 

Ja yksi jumputuskin saatiin selvästi kuulumaan. Toinen kuulemma ehkä kuului kauempaa, mutta ei vielä tuon perusteella olisi kaksoraskautta korttiin kirjannut. Joten menemme np-ultraan ilman np mittauksia. Että saa lääkäri kirjoitettua lähetteen äitipolille. Kun ei ne usko kun sanon että kaksi on. =D Noh, käydäänpäs nyt sitten sielläkin ultrassa. Olen ymmärtänyt, että muutama muukin ylimääräinen tulee meillä noita olemaan. Onneksi en ikuna ole mietiskellyt, että mitenhän tuollainen ultraääni vaikuttaakaan pieneen piipertäjään. Ainakin ne kuulemma yrittää usein mennä säteiden alta karkuun... Mutta tuo nyt taas sitten kuuluu käytännönsyistä niihin ajatuskuvioihin, jotka vaan pitää tällä kertaa unohtaa. Onneksi tilalle saa paljon uusia ajatuskuvioita. <3

 

Röllykkä puolestaan tuli tänään sitten yli housuista. Nappi ei enää oikein mennyt kiinni. Eilen vielä meni. Alkaa pikkuisen mietityttämään tuo kasvutahti - ei ne kaksosten äidit ole turhaan kehuneet kumpunsa kokoa lopussa (ja jo vähän yli puolivälin...)? Ja iskias on tosiaan saapunut ilostuttamaan. Olinkin unohtanut miten veikeän jänskä se voi olla.