Kiitos Leijonille.

1. Oli ilo katsella peliä.

2. Voitin veikkaukselta n. 20€

3. Sain huutiksen kohteet piikiteltyä kivassa seurassa.

Eli S-kokoisia vermeitä valmistui kaksin kappalein. Tässä ensin vähän yövaippailijaa ajatellen tämmöiset.

1524038.jpg

Ja sitten koittaa ihana aamu taas (peppupuoli toimii herättäjänä)

1524039.jpg

Kaveriksi sitten kesäiset, ohkaisesta virolaisesta (kolmella säikeellä tein ja silti ovat ihanan ohkaiset) sateenkaarihahtuvasta tämmöiset kesäpäivän pöksyttimet.

1524034.jpg

1524035.jpg

Seraffiinalle testasin noita kesäpöksyjä ja tyttönen villiintyi ihan täysin! =O Hyppäsi lamppuun ja jäi sinne sitten lällättelemään. Piti ihan pari kuvaa räpsäistä tuosta höpsöstä.

1524043.jpg

1524046.jpg

Päivät olen möyrinyt pihalla ja kaksi toivotonta urakkaa etenee. Ryytimaalta olen jo antirikkaruohottanut, kääntänyt ja hevonkakattanut kaksi lohkoa. Kaksi siis vielä tu gou. Ja pensasaidantekeleestä on varmaan jo puolet revitty totaaliauki, poistettu molemmilta puolilta n. 10cm erittäin hyvin kasvavaa nurmikkoa, revitty sitä himputin rikkaruohojuuristoa vex, annettu vähän multaa ja ruokaa ja päälle sitten siististi kuorikatetta. Tulee ihan erinäköinen!? =O Loppuosio on sellainen jännä viiva rajalla, jossa välillä nousee vähän isompi heinämätäs. Tuonne siis jatkamaan hommia. Pitää saada peräkärry tyhjäksi siitä hevonkakista, että saadaan kannettua maata pois tontiltamme. Jotta saisimme tilalle uutta ja parempaa maata taas sitten kiikutettua. Sitten joskus.