Täältä perheestä löytyy entuudestaan useammat Meemelin näpertämän villahousut ja ilo oli suuri (Meemelillä), kun pitkästä aikaa sain postia ja pyynnön vielä yksistä pöksyleistä. <3 Toivottavasti ovat nyt mieluisat, ja lähtevät hoitamaan pienempien pöksyjen töitä uudella innolla. Nämä uusimmat ehdotukset ovat kokoa M.

1251020893_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kypsyttääkö ketään muuta kesäkukkaset, jotka periaatteessa voivat oikein hyvin, mutta kun niitä ei joku jaksa nyppiä, niin näyttävät aivan kaameilta jo...? Tulisi oikeasti kylmät viimat ja saisi unohtaa noiden tuijottamisen (nyppimisen olen tosiaan jo unohtanut). Ei noita periaatteessa voi vielä kompostiinkaan heittää, kun käytännössä ovat hengissä. Mutta ei niitä kyllä ole ilo itsen (saatikka naapurin) tuijottaa. Kauhea syksyinen ongelmani. Sarjassansa Suuren Suuri.

 

Petro painoi eilen 1800g. Köllii halppis keittiövaa'an päällä, jolta loppuu parinsadan gramman päästä kantama. Taidan viedä seuraavaksi kasvualustaksi hänelle kotipuntarin. Iso mies kun jo on.

Mustaviinimarjapensaissakin on vielä jokunen karkki jäljellä, ja karviaismarjakarkit ehkäkypsiä kohta. Vadelmiakin saatta tulla viisi, jos idioottimainen kiireessä heitetty toiveeni kylmistä syksyn viimoista ei toivottavasti toteutuisikaan.

Sipulit on kohta syöty, mutta kesäkurpitsa raasut turpoaa muodottomiksi odotellessaan Yrittäjän kokkiveistä. On niitä kyllä paljon herkuteltukin jo, mutta tuo puska yllätti meidät iloisesti tänävuonna. Täytyy ilmeisesti täyttää pakasti kesäkurpitsalla.

Kukkakaaleja istutin 3 ja yhden on kaalimadot jättäneet meillekin! Siitä värkkään ensiviikolla jotain Meemelin-ihmetta. Nuo ovat sellaisia herkkuja, jotka saan aina herkutella avoimella paikalla ihan rauhassa yksin. Yrittäjä tekee sitten ruuan.

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihanasti meidän harrastustoiminta käynnityillyt pikkuhiljaa. Ekana koululaisten ja eskarilaisen pääharrastukset ja pikkuhiljaa sitten tulee muutakin kivaa. Ensiviikolla liittyy harrastusrupeaamaamme äiti-lapsipiiri (minä ja MiNäää) ja Hellämieliseni voi maanantaisin alkaa kulkemaan liikuntakoulussa, koska hänen odotetuin harrastuksensa - Hipp Hopp - alkaa rullaamaan sitten seuraavalla viikolla torstaisin. Minä puolestani painelen syyskuun alussa perjantaisin puoleksitoistatunniksi YKSIN (koska ne ei onneksi huoli sinne lapsukaisia, mutta joogailijat ei tykkäisi) joogailemaan. Maailman ehkä odotetuin juttu tällä hetkellä. Kesä on kiva kun on elämää koko ajan ja paljon, mutta kyllä syksykin on kiva...

 

MiNäään kerhoon enää 9 (pitkää) yötä. Tarkistettu tänään kaksi kertaa.