Sunnuntai on hyvä päivä tehdä vaikkapas hahtuvia. Tämmöisiä tällä kertaa koossa M ja huutikseen.

Tämä vekkuli Aapo se on sellainen showapina, että unohtuu kuulkaas herkkubanaanitkin, kun joku saapu häntä ihmettelemään. Suloinen vekkuli.

1962663.jpg

1962670.jpg

Ja kaveriksi lähti pirteässä maailmassa asuva ainailoinen kukonpoikanen. Vanhempi rinssessani totesi, ettei hän ole tiennyt, että kukoillakin on poikasia. Hän on kuulemma piiloblondi kun asiaa kysäisin. Äiskän kulta.

1962684.jpg

 

HippHoppari puolestaan sai nyt jotain, jonka eteen on tehnyt töitä monta kuukautta. Hän on nimittäin venyttänyt tukkaansa ajatuksen ja kovien toiveiden voimalla. Ja tänään mummo sitten teki sen, mitä myös HippHopparin hipphopparikaverilauma oli avustamassa. Hieman tarvittiin joutotunteja ja merisuolavettä, mutta niin vain asettuivat nuokin jouhet haluttuun asntoon. Meemeli-äitikin tykkää. JOU!

1962871.jpg

1962877.jpg

 

Ja sitten äitin silmäterä. Omissa tärkeissä touhuissaan. Telkkarissa parin metrin päässä pyörii Muumi ja sitä katsellessahan on hyvä ruokkia vauva. Odottelen vain sitä päivää, kun pikkuäiti istuu pulpetin ääressä isoveikan Muumi-läppäri edessään. Ja rinnalla lutkuttaa joku hänen lukuisista vauvoistaan. tuolla kun on tapana ottaa mallia äidistä mm.

1962852.jpg

Ja vielä sama tilanne  vähän lähempää.

1962856.jpg

 

Imettäminen on laiskan ihmisen puuhaa. Se on kauheen kinkkistä esim. tiskikonetta tyhjätessä tai imuroidessa tai ruokaa tehdessä tai. Imettävän ei tarvitse noista hommista huolia, koska on tärkeempääkin tekemistä.