Tai no, ehken ennemmin voisi sanoa, että lopultakin Yrittäjä ehti vankilaan. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin vankilan myymälään. Kuulemma. Uskon kun näen. Mutta siis, kuulemma on autossa Pelsoa nyt. *kuolaa*

Sitten viimepäivien aherrukseni on nyt tuossa ja tärinät on päällä ja kovat.

1391333.jpg

1391337.jpg

Molemmat on kokoa S ja (mahdollinen) käyttäjä vielä vähän aikaa odotuttaa itseään. Helpotti jo, fiuuf.

Pirtsukalta tuli myös puuttuvat vyyhdet (ja vähän jotain muutakin...) ja ilman Itelloja. Erittäin hyvä palvelu heillä. Eivät edes vihjailleet, että osa tilauksesta meni mäkeen ihan tilaajan ansiosta. Osa puuttui oikeasti, mutta olin sitä minäkin onnistunut vähän tilailemaan punaisia lilojen tilalta jne.

1391360.jpg

Vielä tänne loppuun vinkkaisen kaikille verotusasioistani kiinnostuneille uudesta romaanista. Löytyy tuolta . Jos joku ei jaksa lukea koko kirjaa, niin ehken se pointti on tässä lyhykäisyydessään;

 

Elikkäs vielä lyhyt yhteenvetopointti. En ole yrittäjä, mutta veroasiat on hyvin hoidossa (kuitit pitkin työhuoneen lukuisia kaappeja *hampaiden kalinaa The Daytä ajatellessa*). Ne tykkäs vähän tuolla verotoimistossakin, ettei minun ehken ole edes järkeä mitään firmaa tällaisen toiminnan takia laittaa pystyyn. Mitään haittaakaan siitä ei tietenkään olisi, mutta itse en siitä mitään hyötyisi, joten koin helpommaksi ratkaisuksi tämän oman ratkaisuni. Joka on täysin oikea ja rehti noinniinkuin lainopillisestikin. Eli ei ole harmaita pöksyjä nämä. Don't worry folks. =)

Jälkeenpäin kommentoitu:

MUL-LOO-ON PEL-SOOOO!!! Ja vitsi - ei ole tuota tyypit turhaan kehuneet!? Siis ihan megamaalisen pehmeää ja tuo tumma ruskea värinä - ah. Painuu puikkojensa pariin.