Eli saas nähdä kirjoittelenko huvin vuoksi aikani kuluksi, kun ei parempaakaan tekemistä ole. Vai ilmestyykö tämä jopa jonnekin tämä tuotos.

Huutikseen valmistui pitkälahkeiset lehmäpöksylit koossa reiluM. Menivät Minääään jalkaan todella passelisti ja hoikalla neitokaisella on painoa 11kg. Laitoin sisälle vielä turboimman yövaippamme ja ei mitään onkkelmaa. Pituutta on n. 90cm (järkkyä järkkyä järkkyä - en usko en usko. Nyt ne tarkistaa... *odottaa*... no on se... =O). Ihan tarkaksi en uskalla luvata, koska tuo helmikuussa syntynyt tyttösemme ei ole ihan vielä päässyt 2v. neuvolaan ja viimeisin tarkka mitta on siis vähän kauempaa. Tämä mitta on Yrittäjän ja Minääään yhteistyön tulos. Lahkeet oli juuri sopivat noin tuon mittaiselle.

1987728.jpgLahkeet suorina

1987695.jpg Lahkeet mutkalla

1987736.jpg Peppupuoli

Ja sit tää meidän oma rakas pikku huippumallimme. Tuon ilmeen ja asennon hän otti vaikka mitä tein. Hänen oma poseerauksensa <3 Söde. Siellä Haussa kisassa ne tosin varpisti arvostelisi, että "Sulla on kaunis pitkä kaula, tästä kuvasta sitä ei oikein näe."

1987775.jpg

1987778.jpg

Lemmut ehdin laittaa huutikseen ja hetken tapella tämän rakkaan blogi-perheenjäseneni kanssa, niin eikös ollut jo joku ihanuus käynyt ilostuttamassa Meemeliä nopsakalla ekalla huudollaan. =)