Kukaan kuullut mistä haetaan jne? Enibadi?

Meidän pikkuserkun yöpöksyt on nyt piikitetty ja taidampas olla nyt luottamatta Itellaan ja kiikuttaa itse henkkohtaisesti keskiviikkona pökät uudelle omistajalleen. Yhtään ei Itellan hitauteen vaikuttaisi tämä kesäahkeruuteni - ihan varmasti olisi kirjekuori oranssissa lootassa ennen keskiviikkoa. Ihan varmasti. Ei vain Itella toimittaisi ajoissa eteenpäin. Niin. Mutta tässä on pienen yöpiereskelijän tuotos.

1701946.jpg

1701953.jpg

Tuosta lomasta vielä. Aamulla totesin lapsille jo vallan ääneen tuon lomatoiveeni. Ja vähän muutakin. Ja meillä muuten oli sitten hetkisen päästä siistiä (hetken). Kukaan ei purnannut vastaan ja oma rakas hellämielisenikin istui penkissä vain kaksi kertaa mietiskelemässä. Yrittäjä oli tietty - tsadaa - yrittämässä. (tuli se tosin tänään jo ennen neljää kotiin - oikeasti WAU) Nyt Yrittäjä on toisella reissulla Papinjärvellä. Taas hyvä pointti isosta lapsilaumasta. He eivät mahtuneet kaikkien kavereidensa kanssa yhdellä reissulla, vaan minä raasu joudun nyt sitten olemaan (käytännössä) yksin kotona pariin otteseen. Väliajat kun ovat sitten olleet aika kiitettävästi ulkona ne, jotka eivät ole kyytiin mahtuneet. Eli kesälomat kohta lusittu ja sitten voi taas rentona ja levänneenä astua sorvin ääreen.

MiNää muutes huolehdittiin aina ekana, että mahtuu kyytiin. MiNäällä on joku causi katsokaas. Aivan jo äänikin raasulla käheänä. Ja äitin seurasta ei voinut edes aamulla poistua. Ennemmin siis makoili tunnin hiljaa vieressäni hereillä. Koska kun yritti alkaa seurustella tai leikkiä ramppiskaa, niin kauhea ukaasi seurasi ja välittömässä heitti päänsä tyynylle ja oli taas kuuliaisesti hiljaa. Ettei sitä ukaasia toteutettaisi. (joutuisi irtautumaan hetkiseksi rakkaasta äitikullastaan) Välillä kiepsahti nenä vasten nenää ja rutisti kovaa ja saattoi hetken silitellä kättä tai poskea (tämä oli kivaa).

Eilisen hellepäivän ansiosta MiNään tissitkin on muuten osittain ruskettuneet! Weledan ansiosta siis ruskettuneet, ei palaneet. Rajat niissä tietty on, koska Meemeli on siveä ja käyttää bikineitä (naapureiden onneksi edes niitä). Nyt onkin sitten taas normaalimpaa kesäsäätä tiedossa viikonlopuksi.

1701992.jpg

Luojan kiitos minä en ole niitä taloushirmuja, jotka tosiaan jo ennen heinäkuuta säilövät talvivarusteet siististi naftaliiniin!! Kauheaa hötkyämistä mielestäni moinen.